Marbodal - Bänkskiva Iron Bark

Laminatbänkskivor

Laminatbänkskivor tål det mesta, under många år, utan att visa tecken på att ge upp. Vi har ett brett sortiment i en mängd olika ytor, mönster och färger. Sätt din stil med önskad kantlist.

Alla våra laminatbänkskivor i tjocklek 30 mm med kantlist MF1 eller MF1 plus är Svanenmärkta.

Flinga ljus

Furu vit

Frost

Vit rå betong

Rå betong

Grå betong

Marmor

Modella marmor

Kandia Marmor

Bordeaux oak

Forest ek

Delano oak

Svart matt

Svart mocka

Kol svart

Svart venice

Åskgrå matt

Mullvad matt

Perito ljus

Perito mörk

Rostig metall

Ferro grafit

Rustik ljus

Mörkgrå kvarts

Brazil svart

Portland

Gomera

Mörk metall

Ek karbon

Zeus antracit

Bourgogne

Ek block

Ek

Forest valnöt

Delaware stone

Skiffer

Skiffer rustik

Caprice

Virrvarr ljusgrå

Virrvarr antracit

Fantasi ljusgrå

Lera matt

Butelj matt

Natt matt

Toniton creme

Toniton djup peach

Toniton grön

Bra att känna till

Marbodal Arkitekt plus Ek - Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong. Hylla och kökslucka i slätfanerad ek.

Laminat: Grå Betong

Skivorna finns i tjocklekar från 12 mm vilket innebär att du förutom att använda dem som arbetsytor också kan utnyttja dem som stänkskydd vid spis och diskbänk. På köpet får du lättskötta ytor – enkelt och bekvämt. Den lite tjockare 16 mm skivan kan du med fördel använda som bar-rygg, sockel eller dekorsida. Våra stilsäkra inredningsarkitekter har valt ut ett brett sortiment i en mängd olika mönster och färger, i allt från klassisk och rustik till modern stil och som du kommer att få glädje av i många år framöver.

Du kan matcha dina bänkskivor med ett praktiskt stänkskydd i samma mönster eller varför inte använda samma material som bar-rygg, sockel eller dekorsida.

Ramsvik svarbets - Köksö  från Marbodal med bänkskivor i  tre olika material. Kvartkomposit med en centrerad del i rostfritt samt en nedsänkt huggkubbe.

Vilken bänkskiva passar dig och ditt kök?

Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket prisvärd och slitstark bänkskiva som passar i de allra flesta kök. CoreStone Basic har en sammetslen yta, är lättskött och skarvarna på bänkskivan blir näst intill osynliga. Rostfria bänkskivor är snygga, gedigna och tåliga. Väljer du istället en bänkskiva i sten eller kvartskomposit får du en arbetsyta som är mycket värme- och reptålig. Bänkskivor i massivt trä ger köket ett varmt och ombonat intryck, men de är också lite känsligare och kräver mer skötsel.

Här hittar du fler tips