Marbodal - Bänkskiva Iron Bark
Marbodal - Bänkskiva Iron Bark

Laminatbänkskivor

Laminatbänkskivor tål det mesta, under många år, utan att visa tecken på att ge upp. Vi har ett brett sortiment i en mängd olika ytor, mönster och färger. Sätt din stil med önskad kantlist.

Alla våra laminatbänkskivor i tjocklek 30 mm med kantlist MF1 eller MF1 plus är Svanenmärkta.

Flinga ljus

Furu vit

Ljus betong

Frost

Grå betong

Vit marmor

Terazzo

Delano oak

Bordeaux oak

Valnöt

Svart matt

Svart mocka

Kol svart

Åskgrå matt

Mullvad matt

Perito ljus

Perito mörk

Rostig metall

Ferro grafit

Rustik ljus

Mörkgrå kvarts

Brazil svart

Gomera

Mörk metall

Ek karbon

Zeus antracit

Bourgogne

Champagne

Ek block

Ek

Delaware stone

Textil grå

Skiffer rustik

Caprice

Virrvarr ljusgrå

Virrvarr antracit

Fantasi ljusgrå

Fantasi beige

Bra att känna till

Marbodal Arkitekt plus Ek - Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong. Hylla och kökslucka i slätfanerad ek.

Laminat: Grå Betong

Skivorna finns i tjocklekar från 12 mm vilket innebär att du förutom att använda dem som arbetsytor också kan utnyttja dem som stänkskydd vid spis och diskbänk. På köpet får du lättskötta ytor – enkelt och bekvämt. Den lite tjockare 16 mm skivan kan du med fördel använda som bar-rygg, sockel eller dekorsida. Våra stilsäkra inredningsarkitekter har valt ut ett brett sortiment i en mängd olika mönster och färger, i allt från klassisk och rustik till modern stil och som du kommer att få glädje av i många år framöver.

Du kan matcha dina bänkskivor med ett praktiskt stänkskydd i samma mönster eller varför inte använda samma material som bar-rygg, sockel eller dekorsida.

Vilken bänkskiva passar dig och ditt kök?

Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket prisvärd och slitstark bänkskiva som passar i de allra flesta kök. CoreStone Basic har en sammetslen yta, är lättskött och skarvarna på bänkskivan blir näst intill osynliga. Rostfria bänkskivor är snygga, gedigna och tåliga. Väljer du istället en bänkskiva i sten eller kvartskomposit får du en arbetsyta som är mycket värme- och reptålig. Bänkskivor i massivt trä ger köket ett varmt och ombonat intryck, men de är också lite känsligare och kräver mer skötsel.

Här hittar du fler tips