Våra kökskoncept

Oväntade kombinationer, genomtänkta färgval och strukturer som överraskar.

Förutom fokus på funktionalitet och hållbarhet är design det som genomsyrar allt vi gör. Med våra kökskoncept testar vi gränserna för att skapa våra framtida klassiker.

Det sitter i detaljerna

Helheten är viktig. Men vad är det som skapar helhet? Jo, detaljerna. Genomtänkta materialval, färgskalor, hur bänkskivan är slipad, glans på kranen, möbler och inredning. När detaljerna sitter, då kommer helheten på köpet.

Så gick det till

Signatur Ekbacken – med naturen som formgivare

Som ringarna på vattnet, barkens organiska struktur eller det mjuka böljande gräset. Vårt nya kök Signatur Ekbacken hittar sin inspiration i den nordiska naturen – och flyttar den varma harmonin rakt in i ditt hem.

Utforska Signatur Ekbacken

Toniton x Marbodal

Vårt kök Arkitekt Plus kommer i Tonitonfärger. Kulörerna på Tonitonköket är utvecklade av en av världens främsta kolorister, Tekla Severin. Stort fokus har lagts på att hitta tidlösa kulörer som passar olika miljöer och personligheter. Från dig som söker en klassisk och noggrant utvald grå eller blå till dig som föredrar en ständigt högaktuell gul eller peach.

Upplev Toniton x Marbodal

Ramkök - PLUS serien

Med vår PLUS-serie har vi tagit fram det bästa från våra över 95 år som köksbyggare och anpassat det till en modern design. Det är en serie som ger ditt kök en tydlig platsbyggd känsla och ett mer exklusivt och enhetligt intryck.

Se PLUS-serien