Våra kökskoncept

Oväntade kombinationer, genomtänkta färgval och strukturer som överraskar.

Förutom fokus på funktionalitet och hållbarhet är design det som genomsyrar allt vi gör. Med våra kökskoncept testar vi gränserna för att skapa våra framtida klassiker.

100 år av hållbar design

För att fira vårt hundraårsjubileum har vi skapat ett koncept där vårt arv möter nutid. Ett kök som är inspirerat av 20-talets estetik, med element av nyklassicism och Swedish Grace men designat för idag.

Ett jubileumskök inspirerat av 1924. Designat för 2024.

Utforska jubileumsköket

Det sitter i detaljerna

Helheten är viktig. Men vad är det som skapar helhet? Jo, detaljerna. Genomtänkta materialval, färgskalor, hur bänkskivan är slipad, glans på kranen, möbler och inredning. När detaljerna sitter, då kommer helheten på köpet.

Så gick det till

Signatur Ekbacken – med naturen som formgivare

Som ringarna på vattnet, barkens organiska struktur eller det mjuka böljande gräset. Vårt nya kök Signatur Ekbacken hittar sin inspiration i den nordiska naturen – och flyttar den varma harmonin rakt in i ditt hem.

Utforska Signatur Ekbacken

Ramkök - PLUS serien

Med vår PLUS-serie har vi tagit fram det bästa från våra över 95 år som köksbyggare och anpassat det till en modern design. Det är en serie som ger ditt kök en tydlig platsbyggd känsla och ett mer exklusivt och enhetligt intryck.

Se PLUS-serien