Förvaring

Bra förvaring kan göra stor skillnad, i alla rum. Garderober i sovrummet, förvaringslösningar i hall och kontor eller förvaringsmöbler i förrådet. Hos Marbodal kan du få skräddarsydd förvaring utifrån dina behov.

Marbodal är mer än bara kök.
Vi har även ett brett sortiment av bad men också förvaring. För att få den bästa förvaringen för dig och ditt hem har vi många förvaringslösningar att välja mellan.

Söker du stommar med dörr eller kanske skjutdörrar med platsbyggd inredning bakom? Det går även att få platsbyggd inredning utan dörrar, alltså öppen förvaring. Vi bygger även mycket skänkar med bänkskivor ovanpå samt bokhyllor av snickerier, tv-bänkar och kontorsförvaring.

Så går ett möte om förvaring till

  • Ta gärna med en skiss med mått på det rum ni önskar förvaringen i. Kom ihåg att ta måtten på hela rummet så vi kan hjälpa att hitta rätt lösning.
  • I butik går vi igenom era behov och förväntningar på förvaringen och ser vad som skulle passa bäst, beroende på rummet.
  • Vi diskuterar och visar olika materialval som finns och skissar sedan upp i vårt ritprogram tillsammans med er.
  • Eftersom varje förvaringslösning är unik så är en stor del av mötet att prata om vilken typ av inredning som ska finnas.
  • Ni får sedan en offert av oss i butiken. Vi går igenom den och pratar pris och lösningar.

Vilka faktorer påverkar priset mest när det gäller förvaring?

Den största faktorn är vilken typ av inredning som gömmer sig bakom dörrarna eller skjutdörrarna, samt vilket material det ska byggas i. Till exempel är lådor dyrare än hyllor.
Självklart spelar storlek roll och även vilka förutsättningar som finns i rummet. Exempelvis: Är det en rak vägg eller snedtak kan priset skilja sig en del.

Vi hjälper gärna till att hitta en förvaringslösning för er budget.

Våra mest populära förvaringslösningar

Marbodal Fagerö Tall -  öppen hylla i samma kulör som köket skapar en hemtrevlig känsla. Marbodal Arkitekt plus Bark. Matsalshörnet av väggskåp och sittbänk skapad av bänkskåp skapar inbjudande plats i köket.
Marbodal Arkitekt Plus Lin - kökets högskåpsdel som på baksidan erbjuder en arbetsplats samt förvaring för hemmajobbaren.

Artiklar för inspiration

En genomtänkt och välplanerad förvaring är en av nycklarna till ett balanserat hem. Här hittar du inspiration och tips för att nå dit.

Boka ett kostnadsfritt möte

Träffa en av våra köksdesigners för att få rådgivning och inspiration gällande din förvaring.