Våra badrum och tillbehör

Precis som våra kök är våra badrumsmöbler skapade för att möta våra kunders höga krav på kvalitet, smarta lösningar och en tilltalande design. För oss är det självklart att tänka på miljön.Tillverkningen sker på Marbodal i Tidaholm och förutom att allt är egentillverkat, vattentestat och alltid levereras monterat och klart är våra badrumsmöbler Svanenmärkta. Vi lämnar dessutom 10 års funktionsgaranti på skåpsstommar, luckor och lådfronter, lådor, lådskenor och gångjärn. Då tillverkningen sker på samma ställe som våra kök kan du få både kök och badrum levererat på en och samma gång.

Oändliga valmöjligheter

Hos Marbodal hittar du ett stort kvalitetsurval av badrumssnickerier. Du kan kombinera och skapa ett badrum som passar din stil.

Det är färgen på dina skåp och material som skapar den upplevelsen du vill ha i ditt badrum.  Vi på Marbodal har tagit fram färger som är anpassade efter badrum, rådande trender och vår erfarenhet av badrumsinredning. Du hittar därför ett brett utbud av vattentestade färger förbadrum hos oss. Du kan välja mellan sex färgalternativ på stommen och sex färgalternativ på luckorna.

färger bad

Låt dig inspireras av våra badrum

Alla våra luckor och stommar kan fås i våra sex färgalternativ. 

Skåp och tillbehör

Svanenmärkta produkter

Vi bygger med nästa generation i åtanke. Att inreda med Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön, det innebär också att badrummet klarar hårda funktions- och kvalitetskrav. Våra stommar och luckor ingår i vårt Svanensortiment.

Vattentestat

Våra badrumssnickerier är vattentestade och tillverkade av ”grön” fukttät spånskiva vilket ger dig en trygghet i våra material.

Monterat och kontrollerat

När du väljer ett bad från Marbodal är skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Vi erbjuder även certifierade montörer som kan hjälpa dig på plats.