Våra badrum och tillbehör

Det är färgen på dina skåp och material som skapar den upplevelsen du vill ha i ditt badrum. Vi på Marbodal har tagit fram färger som är anpassade efter badrum, rådande trender och vår erfarenhet av badrumsinredning. Du hittar därför ett brett utbud av vattentestade färger för badrum hos oss.

För oss är det självklart att tänka på miljön - våra badrumsmöbler är Svanenmärkta. Tillverkningen sker på Marbodal i Tidaholm, allt är egentillverkat, vattentestat och levereras alltid monterat och klart.

Dyning

Svanenmärkt badrumsinredning

Färger

Dyning finns i fem färger - du kan kombinera luckor och skåp i olika färger eller matcha enhetligt.

Kvalitet och design

Precis som våra kök är våra badrumsmöbler skapade för att möta våra kunders höga krav på kvalitet, smarta lösningar och en tilltalande design.

Garanti

Marbodal lämnar 5 års garanti på alla produkter förutom på vitvaror som har 1 års garanti samt på funktionen av gångjärn och skenor där vi lämnar 25 års garanti.

Både badrum och kök

Då tillverkningen sker på samma ställe som våra kök kan du få både kök och badrum levererat på en och samma gång.

Ett badrum som är inrett med Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön. Det är också ett smart val då badrummet klarar hårda funktions- och kvalitetskrav.

Alla stommar och luckor är Svanenmärkta.

Skåp och tillbehör

Svanenmärkt

Vi bygger med nästa generation i åtanke. Att inreda med Svanenmärkta produkter är inte bara ett omsorgsfullt val för miljön, det innebär också att badrummet klarar hårda funktions- och kvalitetskrav. Våra stommar och luckor ingår i vårt Svanensortiment.

Vattentestade snickerier

Våra badrumssnickerier är vattentestade och tillverkade av ”grön” fukttät spånskiva vilket ger dig en trygghet i våra material.

Monterat och kontrollerat

När du väljer ett bad från Marbodal är skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Vi erbjuder även certifierade montörer som kan hjälpa dig på plats.