Garantier för ditt nya Marbodalkök

Marbodal-Fagero-tall-gron-livet-i-koket

Marbodal lämnar 5 års garanti på alla produkter förutom på vitvaror som har 1 års garanti samt på funktionen av gångjärn och skenor där vi lämnar 25 års garanti.

Vid konsumentköp av Marbodals produkter via återförsäljare:
Marbodal tillämpa TMF's (Trä- och Möbelindustriförbundet) Allmänna leverans- och köpvillkor för konsumentköp gällande kök, förvaring och badrum vid köp via återförsäljare eller butik.

Konsumenten har 3 års reklamationsrätt enligt Konsumentköplagen.

Vid konsumentköp av kök genom hantverkare, bostads- eller husföretag:
Om du köper ditt kök av en hantverkare eller om köket ingår i en lägenhet/villa som du köper av ett bostads- eller husföretag kan andra regler tillämpas än Marbodals garantivillkor och du måste vända dig till din avtalspart.


Vad omfattas inte av den här garantin?

Garantin täcker inte normalt slitage, skärmärken, hack, stötar, repor eller skador som orsakats av slag eller olyckshändelse. Garantin gäller inte om produkterna har placerats utomhus eller i lokaler med temperaturer eller luftfuktighet som inte motsvarar normalt bostadsutrymme. Följ noggrant de monterings- och skötselanvisningar som följer med leveransen. Garantin täcker inte produkter som har förvarats, monterats eller installerats felaktigt, använts på ett olämpligt eller felaktigt sätt, förändrats eller rengjorts med felaktig rengöringsmetod eller felaktiga rengöringsprodukter. Garantin omfattar inte skador som uppstått indirekt.

Vi hjälper dig hela vägen

Har du några frågor så kontakta din återförsäljare.

Hitta din återförsäljare här!

Marbodal Köksexperter