Våra färger

Valet av färg är såklart viktigt för att ditt kök ska bli precis så som du vill ha det. Vi har en bred palett av vattenbaserade färger, alla noga handplockade av experter med målet att de ska hålla sig relevanta över tid, även i växlande färgtrender.

Marbodal Jordnära Lin

Jordnära färger

Nu kan du få våra kök i 10 kulörer. Jordnära är en harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur. Utvecklad av oss på Marbodal för att passa kök. Jordnära är en hållbar färgkollektion.

Upplev våra jordnära färger

Ramsvik Svartbets - kök från Marbodal

Våra trä och fanerade kök

Vi har flera kök och luckor i trä och träfanér, betsade i olika kulörer som ger olika uttryck och känsla.

Sex utvalda paletter

Kulörerna på Tonitonköket är utvecklade av en av världens främsta kolorister, Tekla Severin. Stort fokus har lagts på att hitta tidlösa kulörer som passar olika miljöer och personligheter. Från dig som söker en klassisk och noggrant utvald grå eller blå till dig som föredrar en ständigt högaktuell gul eller peach.

Upplev Toniton

Populära färger

Marbodal Arkitekt plus Sand - kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay.
Marbodal Fagerö Tall kök med stor köksö med diskho och blandare samt inbyggd häll och ugn.  Knoppar i marmor samt bänkskiva Marmor i laminat.
Marbodal Form Åska - kök i mellangrå kulör i PLUS-utförande som skapar en platsbyggd känsla. Avslutningshylla för köksön ger en lättare känsla samt skapar plats för förvaring. bänkskiva kvartskomposit Venato Scuro. Lucka Arkitekt plus Bark målad i brun kulör. Köksö med bänkskiva Iron Bark i kvartskomposit. Matsalshörnet av väggskåp och sittbänk skapad av bänkskåp skapar inbjudande plats i köket.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.

Prenumerera på våra kökstips

Du får mail med erbjudanden, inspirerande artiklar, tips & råd.

Vänligen ange e-postadress

Något har gått fel. Vänligen försök igen senare eller kontakta närmaste marbodalkontor.

Se integritetspolicy här. Du kan alltid avanmäla dig från nyhetsbrevet genom att klicka på avregistreringslänken i det utskickade nyhetsbrevet.

Tack för din prenumeration!