Våra färger

Valet av färg är såklart viktigt för att ditt kök ska bli precis så som du vill ha det. Vi har en bred palett av vattenbaserade färger, alla noga handplockade av experter med målet att de ska hålla sig relevanta över tid, även i växlande färgtrender.

Upplev vår nya färg Gryning

Gryning är vår nya varmbeigea kulör. Inspirerad av 1920-talet, men framtagen och för idag. Gryning har en mjuk beige nyans med litet rödstick i. En inbjudande färg som är framtagen för att passa i just kök. En nyans som lätt matchas med andra färgtoner.
Vår jubileumsfärg Gryning kommer på den släta luckan Arkitekt Plus, som vi ser i vårt jubileumskök. Där kombineras den med Ramsvik-vitrin i ek med räfflat glas.

Utforska jubileumsköket

Marbodal Jordnära Lin

Jordnära färger

Nu kan du få våra kök i 10 kulörer. Jordnära är en harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur. Utvecklad av oss på Marbodal för att passa kök. Jordnära är en hållbar färgkollektion.

Upplev våra jordnära färger

Vilka luckor i vilken färg? Testa vårt nya designverktyg för att skapa din drömkombination.

Ramsvik Svartbets - kök från Marbodal

Våra trä och fanerade kök

Vi har flera kök och luckor i trä och träfanér, betsade i olika kulörer som ger olika uttryck och känsla.

Sex utvalda paletter

Kulörerna på Tonitonköket är utvecklade av en av världens främsta kolorister, Tekla Severin. Stort fokus har lagts på att hitta tidlösa kulörer som passar olika miljöer och personligheter. Från dig som söker en klassisk och noggrant utvald grå eller blå till dig som föredrar en ständigt högaktuell gul eller peach.

Upplev Toniton

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.

Prenumerera på våra kökstips

Du får mail med erbjudanden, inspirerande artiklar, tips & råd.

Vänligen ange mailadress

Något har gått fel. Vänligen försök igen senare eller kontakta närmaste marbodalkontor.

Se integritetspolicy här. Du kan alltid avanmäla dig från nyhetsbrevet genom att klicka på avregistreringslänken i det utskickade nyhetsbrevet.

Tack för din prenumeration!