Marbodal Arkitekt plus Sand - köksö i beige kulör.

Kök hos Marbodal

Ett nytt kök är något alldeles speciellt. Det ska vara ett kök som passar dig, dina behov och som ska hålla i många år framåt. Därför har vi, förutom att visa vägen till alla våra kök, samlat tips och råd som förhoppningsvis ska vara till hjälp i din köksresa.

Kom ihåg att du alltid kan boka ett kostnadsfritt möte hos en av våra köksdesigners för att få mer, skräddarsydd hjälp på vägen till ditt nya kök.

Köksinspiration

Inspiration räcker långt. Se hur andra bor bland våra hemma hos-reportage, hitta svaret på dina frågor i kategorin tips och råd eller varför inte läsa om de allra senaste kökstrenderna?

Till köksinspiration

Marbodal - kök Arkitekt plus beige i tidlös design
Marbodal kök Ekbacken slät brunbets  - Arkitekt plus kökslucka i kulören Åska. Trä möter färg.

Behöver du hjälp att planera köket?

Att boka ett möte med oss kostar inget.

  • Välj mellan att träffas i butik, hemma hos dig, på telefon eller digitalt.

  • Prata med en dedikerad köksdesigner och diskutera dina önskemål.

  • Tillsammans tar vi fram en ritning på ditt kök och en offert.

Boka ett kostnadsfritt möte

Vanliga frågor om kök

Priset på ett kök varierar, självklart. Faktorer som storlek, materialval och design påverkar slutsumman. För att få en indikation om hur de olika delarna påverkar vad köket kommer kosta har vi listat skillnaderna här.

En bänkskiva ska matcha köket stilmässigt samtidigt som det ska vara en tålig arbetsyta. Bänkskivan är en stor och viktig del av ditt kök. Marbodals bänkskivor finns i en rad olika material och utföranden, se hela sortimentet här.

Valet av färg är självklart viktigt för att ditt kök ska bli precis så som du vill ha det. Vi har en bred palett av vattenbaserade färger, alla noga handplockade av experter. Och målet är att de ska hålla sig relevanta över tid. Se alla våra färger här.

Här hittar du allt du behöver veta inför köpet av ditt nya kök.

Har du ett Marbodalkök från 1996 eller senare, eller ett Myresjökök från 2009 eller senare, kan du byta ut delar i köket utan att köpa ett nytt. Läs mer om Marbodal RE:NEW här.