Marbodal Arkitekt plus Sand - kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay. Marbodal Arkitekt plus Ek - Kökslucka ekfanerad. Med våra smarta skåpsinredningar skapas ordning och reda på liten yta. Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong. Marbodal Arkitekt plus Bark - brun kulör. Köksö, med avslutningshylla, stor vägghylla med ett integrerat skrivbord, och matsalshörnet skapar flera inbjudande platser i köket. Marbodal  Arkitekt plus Frost  - Kök byggt på höjden för att skapa stor plats i ett litet rum. Stor köksö med förvaring, väl tilltagen arbetsyta och bardel.

Arkitekt Plus

106 300 kr

Prisexempel avser mellanstort kök utan vitvaror

Finansiering

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag.
Boka möte
Köket är Svanenmärkt

Köket är Svanenmärkt

Svanen är en miljömärkning som hjälper konsumenten att göra bra val för miljön.

Fördelarna med en Svanenmärkning är många. Du får en produkt som har klarat av hårda miljö-, hälso-, kvalitets- och funktionskrav. Med andra ord produkter som håller länge och där du kan vara trygg i att du har ett kök som innehåller minimalt med farliga kemikalier och som bidrar till en sundare inomhusmiljö i ditt hem. Läs mer.

Specifikationer

Specifikationer

Slät kökslucka av 19 mm MDF med svagt rundad kant, i målad kulör eller fanér. Vitrinlucka med klart eller frostat glas. Högskåp har delad lucka i samtliga höjder.

Om Arkitekt Plus Det som gör köket Arkitekt plus så omtyckt och populärt är att det kan anta många olika stilar beroende på hur den stylas. Luckan fungerar fint med handtag eller som handtagslös, finns i en bred färgskala och kan dessutom fås i valfri NCS-kulör. Luckan ingår även i vår PLUS-serie vilket passar dig som vill skapa en mer platsbyggd känsla i köket.

Hemma hos Markiz Taintons
Marbodal Hemma hos - Markiz Tainton
“Ett kök där kreativiteten tar plats och kryddornas doft sprider sig”
Se Markiz Arkitekt Plus kök
Marbodal Hemma hos - Markiz Tainton

Förvaringslösningar

Ditt drömkök är inte bara vackert, det kan vara praktiskt också.

Marbodal - utdragsskåp med inrede Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen.
Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring. Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.
Marbodal Arkitekt plus - Toniton kök i grått
Arkitekt Plus - nu tillgänglig i unika kulörer från Toniton
Läs mer om samarbetet
Marbodal Arkitekt plus - Toniton kök i grått

Snygga accessoarer

Bänkskiva

Marmor

Marmor är poröst och kan vara känslig för fläckar och repor, men många tycker att just det är en charmig egenskap. Marbodals naturstensskivor är impregnerade och extra slitstarka. 

Bänkskivor i Natursten
Marbodal - bänkskiva vitbetsad ek med smalare häll från Siemens
Bänkskiva

Massiv trä

Massivt trä är både levande och varmt, genuint och vackert, det tål att åldras. Trä är lite känsligare än laminat och därför levererar vi våra träskivor hårdvaxade eller oljade. En träskiva nära vatten och spis bör vara hårdvaxad då den vaxade ytan tål vatten bättre än en oljad, matt yta.

Massiv trä
Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör
Blandare

Tapwell Matt Svart

Köksblandare med diskmaskinsavstängning och vridbar pip. Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 30 graders intervaller.

Se detaljer
Marbodal Form Åska - avslutningshylla för köksö
Handtag

Rio svart

Tidlöst handtag med fina mjuka former i svart matt kulör

Rio svart
Marbodal - bänkskiva Marmor i laminat med diskho Franke Mythos och blandare Grohe Minta
Diskho

Franke Mythos Vit

Enkellåda av kompositmaterialet fragranit som består av 80% kvartsand och 20% akrylharts. Kranhål är förborrrat i mitten. Övriga två hål är halvt förborrade för enklare montering av tillbehör. Om inget kranhål alls önskas måste detta anges på rtining.

Franke Mythos vit
Handtag

Toniton Grön Hide

De matta färgerna på Toniton’s handtag är utvecklade för att passa till kökets kulörer. Välj handtag och kök från samma palett för ett harmoniskt uttryck, kombinera två olika paletter för att skapa kontrast, eller accentuera med färgade beslag mot det grå- eller cremefärgade Tonitonköket.

Läs mer om Toniton

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.

Marbodal kökskatalog

Utforska vår inspirerande kökskatalog.

Våra jordnära färger

Inspirerade av nordisk natur.
Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör

Alla våra kök

Fortsätt utforska våra kök.