Ramsvik Svartbets - kök från Marbodal

Ramsvik Svartbets

Priser och finansiering

Priser

Prisexempel - Räkna på ett prisestimat för ditt kök

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Ek Svartbets

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag. Har du en fråga redan nu, chatta med oss.
Boka möte
Visas i följande butiker
Specifikationer

Specifikationer

Svartbetsad eklucka med massiv ram och fanerad spegel. Vitrinlucka med klart eller frostat glas. Skåpstomme av vit MFC med färganpassad framkant.

Om Ramsvik
En rustik köksmodell som finns i mörkt trä, i svartbets eller natur ek. Front med enkel massiv ram och slät faner i spegeln gör att du kan variera utseendet på köket från den helt moderna till den rustika lantliga känslan beroende på vilket kökstillbehör du väljer.

Med ett massivt träkök får du ett hållbart kök som håller över tid och är lika vackert efter många års användning.

Förvaringslösningar

Ditt drömkök är inte bara vackert, det kan vara praktiskt också.

Marbodal - utdragsskåp med inrede Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen.
Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring. Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.