Marbodal Malevik - kökö med takhängd hylla

Rostfria bänkskivor

En rostfri bänkskiva är ett snyggt, lättskött och tåligt alternativ till ditt kök. Handgjorda och heltäckande bänkskivor i rostfri plåt för ofta tankarna till livliga restaurangkök. Där är det av högsta vikt att ha en funktionell bänkskiva med hög tålighet som är enkel att hålla ren. Beställer du en rostfri bänkskiva hos oss skräddarsyr vi den efter dina önskemål och ditt unika kök.

Rostfritt stål

Materialet är en kraftig, tjock stålplåt med handgjord levande yta och påtaglig kvalitetskänsla. Fram- och bakkanter samt gavlar kan du få i olika profiler och mått. Standard är 30 och 40 mm men våra rostfria bänkskivor finns även från 20 upp till 100 mm.
Marbodal Malevik - öppen vägghylla

Rostfri bänkskiva

Fram- och bakkanter samt gavlar kan du få i olika profiler och mått. Materialet är en kraftig, tjock stålplåt med handgjord levande yta och påtaglig kvalitetskänsla.

Kantsektion till bänkskiva

Komplettera din rostfria bänkskiva med den klassiska framkanten MF13 som ser till att vattnet inte rinner ner på golvet. Fram- och bakkanter kan du få i olika profiler och mått.

Rostfri dekorsida

Du kan även få dekorsidor och socklar till din rostfria bänkskiva - en ultramodern kombination. Högblanka Vollo och dekorsida i rostfri plåt.
Ramsvik svarbets - Köksö  från Marbodal med bänkskivor i  tre olika material. Kvartkomposit med en centrerad del i rostfritt samt en nedsänkt huggkubbe.

Vilken bänkskiva passar dig och ditt kök?

Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket prisvärd och slitstark bänkskiva som passar i de allra flesta kök. CoreStone Basic har en sammetslen yta, är lättskött och skarvarna på bänkskivan blir näst intill osynliga. Rostfria bänkskivor är snygga, gedigna och tåliga. Väljer du istället en bänkskiva i sten eller kvartskomposit får du en arbetsyta som är mycket värme- och reptålig. Bänkskivor i massivt trä ger köket ett varmt och ombonat intryck, men de är också lite känsligare och kräver mer skötsel.

Här hittar du fler tips