CoreStone

CoreStone är ett robust material som består av en tredjedel akryl och två tredjedelar naturliga mineraler. En bänkskiva i CoreStone är hållbar och kräver minimalt med underhåll.

 

Ljus Cement 833

Frost 812

Mild marmor 807

Varm cement 816

Mörk cement 848

Soft svart marmor 813

Fakta om CoreStone

CoreStone är en spånskiva belagd med tre millimeter corian på utsidan. En fördel med CoreStone är att den kan poleras i fogarna så att de blir nästan osynliga, vilket resulterar i att det ser ut som en hel platta.

Tack vare den speciella ytan utan porer är en bänkskiva i CoreStone lätt att hålla ren. Ytan stöter effektivt bort fukt och smuts vilket annars tenderar att orsaka fläckar. Använd en väl urvriden trasa för daglig rengöring av bänkskivan.

Skador och eventuella fläckar kan enkelt poleras bort, vilket gör att bänkskivan är speciellt lämplig för barnfamiljer som använder köket mycket.

Så tar du hand om CoreStone

Bänkskivorna är mycket starka och reptåliga. Ytan är tät vilket gör den lätt att hålla ren. CoreStone behåller sin lyster även när den utsätts för hård användning. Vi rekommenderar ändå att använda skärbrädor och underlägg för varma kastruller och stekpannor.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.