RE:Pair

Marbodal RE:Pair handlar om underhåll. Ett kök får sina törnar med tiden men med rätt omsorg och vård kan du förlänga kökets livslängd.

Se till att köket är rent och använd miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel. En skötselguide medföljer alla kök. Repor kan täckas över med kompletterande målning. Gångjärn, hyllor, lådor och andra funktionella detaljer kan lagas eller ersättas med tiden.

Ta hand om ditt kök så kommer ditt kök ta hand om dig, i många år.

Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.

Få ditt kök att hålla längre med fem enkla knep

Det gäller att ta hand om sitt kök på rätt sätt för att få det att hålla länge. Som tur är behöver det inte vara svårt att förlänga känslan av nyrenoverat – det finns enkla knep att följa.

Det här är Marbodals RE:Pair-kit

Lite räcker långt. Genom att dagligen torka rent luckor, fronter och bänkskiva från vatten och smuts kan du öka livslängden på ditt kök.

Och medan livet tar plats i köket kan olyckor hända. En vana, som kan göra stor skillnad, är att se över det vardagliga slitaget. Förbättra eventuella skador med bättringsfärg för att skydda mot fukt.

RE:Pair-kitet innehåller en påse i ekologisk GOTS-certifierad bomull (Global Organic Textile Standard), pensel 15mm, Hälsingesåpa samt en ekologisk torktrasa.

Ta hand om dig. Och ditt kök.