Prisindikator

Med hjälp av vår prisindikator kan du få en uppfattning om vad kostnaden blir för ditt nya Marbodalkök. Välj köksmodell, layout och färg. Matcha sedan med önskad bänkskiva. För att sedan få ditt kök exakt uppritat och prissatt kan du boka ett möte i någon av våra butiker så hjälper vi dig att skapa just ditt drömkök!

Arkitekt plus vit

Svanenmärkt, monterat & kontrollerat

När du väljer ett kök från Marbodal är skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Därmed väljer du också bort alla problem som kan uppstå då det skall monteras. De färdigmonterade skåpen, tillsammans med vitvaror, handtag, bänkskivor - allt du beställt - kommer hem till dig i en och samma leverans oavsett var i Sverige du bor. Handlar du för över 55 000 kr bjuder vi dessutom på leveranskostnaden!

Flertalet av våra kök har Svanenmärkta stommar och köksluckor vilket betyder att de lever upp till stränga krav på energisnål och miljövänlig tilverkningsprocess utan att ge avkall på funktion eller kvalitet. På de mest utsatta delarna i köket, t ex gångjärn, luckor och skåp, lämnar vi 25-års funktionsgaranti.