Prisindikator

Vad kostar ett nytt kök? Med hjälp av vår Prisindikator kan du få en uppfattning om vad ditt nya Marbodalkök kommer att kosta. Välj prisgrupp och layout och matcha sedan med önskad bänkskivetyp. Marbodals kök är indelade i 8 prisgrupper där prisgrupp 1 är den billigaste. Observera att prisindikatorn inte visar samtliga modeller och färger - varje prisgrupp symboliseras av en modell.

För att sedan få ditt kök exakt uppritat och prissatt kan du boka ett möte i någon av våra butiker så hjälper vi dig att skapa just ditt drömkök!

Marbodal

Svanenmärkt, monterat & kontrollerat

När du väljer ett kök från Marbodal är skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Därmed väljer du också bort alla problem som kan uppstå då det skall monteras. De färdigmonterade skåpen, tillsammans med vitvaror, handtag, bänkskivor - allt du beställt - kommer hem till dig i en och samma leverans oavsett var i Sverige du bor. Handlar du för över 55 000 kr bjuder vi dessutom på leveranskostnaden!

Flertalet av våra kök är Svanenmärkta vilket betyder att de lever upp till stränga krav på energisnål och miljövänlig tilverkningsprocess utan att ge avkall på funktion eller kvalitet. På de mest utsatta delarna i köket, t ex gångjärn, luckor och skåp, lämnar vi 25-års funktionsgaranti.