Marbodal Arkitekt plus Ek - Kök med slät ekfanerad lucka. Med våra smarta skåpsinredningar skapas ordning och reda på liten yta. Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong.

Så köper du kök

Fyra steg till ett färdigt kök

Det ska vara enkelt och smidigt att välja ett kök från oss! Vi guidar dig hela vägen, från inspiration till färdigt monterat kök. 

1. Hitta din stil

Skriv ner allt som är viktigt för dig i ditt nya kök, både praktiskt och stilmässigt. Kom gärna förbi våra butiker och utforska våra utställningar, vårt breda kökssortiment och vår färgkollektion Jordnära. Då får du även chans att klämma och känna på material och texturer.

Alla våra kök

Inspiration

2. Boka designmöte

Det smidigaste och enklaste sättet att ta dina köksdrömmar närmare en verklighet är träffa en köksdesigner. Det kostar ingenting och är inte bindande på något sätt. Tillsammans kan ni göra en behovsanalys och se på olika köksstilar. Du kan ställa alla dina frågor om material, design och genomförande. Tillsammans hittar ni en väg framåt som passar dig.

Boka möte i butik eller online

Marbodal Signatur Ekbacken - kökslucka räfflad fanerad i brunbetsad kulör

3. Design & offert

Efter en behovsanalys och designinriktning är det dags att rita upp köket. Vi tar gärna ett möte hemma hos dig och kontrollmäter rummet och ser på vatten och ventilation. Det är vårt ansvar att köket blir korrekt ritat och passar din bostad. Din köksdesigner tar sedan fram olika förslag och offerter för dig att fundera över.

4. Leverans & montering

Alla kök är skräddarsydda och produceras efter beställning. Köken levereras monterade, vilket underlättar för snickarna. Använd våra certifierade Marbodalmontörer för en smidig och proffsig montering. De har lång erfarenhet av att montera kök.

För oss är det viktigt att återvinna och återbruka gamla kök och restmaterial från monteringen. Vi tar ansvar för detta, så slipper du tänka på vad du ska göra av ditt gamla kök.

Marbodal Hemma hos - Anders och Martina
"Det viktigaste för oss när vi valde köksleverantör var först och främst att det fanns en design som föll oss i smaken. Men även att köket var svensktillverkat och miljömärkt betydde mycket för oss."
Martina Strand
Köksköpare

Vilka luckor i vilken färg? Testa vårt nya designverktyg för att skapa din drömkombination.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.