Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör

Så köper du ett kök

En köksrenovering kan vara ett stort projekt. Och beroende på var din utgångspunkt är, och hur dina behov ser ut, så varierar självklart förloppet.
Men hur går det egentligen till när man köper ett kök? Ungefär så här.

Steg 1: Inspiration

Hitta din köksstil

När du visualiserar ditt framtida kök, hur ser det ut? Är det modernt minimalistiskt där skandinavisk design och smarta lösningar tar plats? Eller drar det mer mot det ombonat lantliga med tidlösa detaljer i varma nyanser?
Kanske du är osäker eller har svårt att välja. Varför inte börja med att göra vårt kökstest där du förhoppningsvis kan komma lite längre i att hitta just din köksstil.

Här hittar du våra hemma hos-reportage och hela vårt kökssortiment, kanske du hittar vad du söker där.

Du är alltid mer än välkommen att besöka en av våra butiker där du kan få rådgivning och inspiration från våra köksdesigners.

Steg 2: Sätta en plan

Vi kan planera för ditt framtida kök tillsammans

När du har kommit så långt att du vet vilket Marbodalkök som passar dig bäst, eller om du vill ha hjälp att nå dit, då kan det vara hög tid att boka ett kostnadsfritt möte med en av våra köksdesigners.

I en och en halv timme har du möjlighet att prata om dina önskemål, ställa dina frågor och få både rådgivning och inspiration. Köksdesignern ritar ditt framtida kök och du får en ungefärlig offert med dig hem.

Ni kan ses hos din närmaste Marbodalåterförsäljare, online eller ta det via telefon. Vi kan även besöka dig hemma. Och innan mötet får du tips om hur du kan förbereda dig för att få ut så mycket som möjligt av tiden.

"Det viktigaste för oss när vi valde köksleverantör var först och främst att det fanns en design som föll oss i smaken. Men även att köket var svensktillverkat och miljömärkt betydde mycket för oss."
Martina Strand
Köksköpare
Marbodal - kök Signatur Ekbacken i ek faner brunbetsad i kombination med Arkitekt plus i köksfärg beige

Steg 3: Beställ köket

Bekräftelse och tidsplan

Nu när du vet vilken stil du vill ha på ditt kök och du satt upp en plan tillsammans med en köksdesigner är nästa steg att beställa ditt framtida kök.

Du har en kontaktperson som står vid din sida under hela processen för att säkerställa att du alltid får den senaste informationen om leveransen av ditt kök.

Steg 4: Installation

Det är dags att installera ditt nya kök

Våra kök kommer monterade, vilket både sparar tid och säkerställer kvalitet. Våra erfarna snickare hjälper mer än gärna till att installera ditt nya kök.

Vilka luckor i vilken färg? Testa vårt nya designverktyg för att skapa din drömkombination.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.