Malevik mörk - kök i Bistro stil med takhängd hylla ovanför köksö med plats för sittplats och förlängd med barben. Marbodal Malevik ljus - kök med köksö. Handtagslöst med tip-on - Marbodal

Malevik

106 600 kr

Prisexempel avser mellanstort kök utan vitvaror

Finansiering

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag.
Boka möte

Om Malevik Malevik är ett modernt och minimalistiskt kök med möbelkänsla i tålig MFC. Luckan kan kombineras med en exakt matchande laminatbänkskiva. Strukturen på luckan inger en levande träkänsla.

Hemma hos Anna & Per
Vi kikar in i Anna och Pers nya Marbodal-kök i bistrostil
Se Anna & Pers bistrokök

Förvaringslösningar

Ditt drömkök är inte bara vackert, det kan vara praktiskt också.

Marbodal - utdragsskåp med inrede Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen.
Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring. Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.

Snygga accessoarer

Bänkskiva

Marmor

Marmor är poröst och kan vara känslig för fläckar och repor, men många tycker att just det är en charmig egenskap. Marbodals naturstensskivor är impregnerade och extra slitstarka. 

Bänkskivor i Natursten
Marbodal - bänkskiva vitbetsad ek med smalare häll från Siemens
Bänkskiva

Massiv trä

Massivt trä är både levande och varmt, genuint och vackert, det tål att åldras. Trä är lite känsligare än laminat och därför levererar vi våra träskivor hårdvaxade eller oljade. En träskiva nära vatten och spis bör vara hårdvaxad då den vaxade ytan tål vatten bättre än en oljad, matt yta.

Massiv trä
Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör
Blandare

Tapwell Matt Svart

Köksblandare med diskmaskinsavstängning och vridbar pip. Pipens svängradie går att begränsa till mellan 60 och 270 grader med 30 graders intervaller.

Se detaljer
Marbodal Form Åska - avslutningshylla för köksö
Handtag

Rio svart

Tidlöst handtag med fina mjuka former i svart matt kulör

Rio svart
Marbodal - bänkskiva Marmor i laminat med diskho Franke Mythos och blandare Grohe Minta
Diskho

Franke Mythos Vit

Enkellåda av kompositmaterialet fragranit som består av 80% kvartsand och 20% akrylharts. Kranhål är förborrrat i mitten. Övriga två hål är halvt förborrade för enklare montering av tillbehör. Om inget kranhål alls önskas måste detta anges på rtining.

Franke Mythos vit
Handtag

Toniton Grön Hide

De matta färgerna på Toniton’s handtag är utvecklade för att passa till kökets kulörer. Välj handtag och kök från samma palett för ett harmoniskt uttryck, kombinera två olika paletter för att skapa kontrast, eller accentuera med färgade beslag mot det grå- eller cremefärgade Tonitonköket.

Läs mer om Toniton

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.

Våra jordnära färger

Inspirerade av nordisk natur.

Marbodal kökskatalog

Utforska vår inspirerande kökskatalog.
Marbodal Signatur Ekbacken - kök i ekfaner brunbetsad kulör

Alla våra kök

Fortsätt utforska våra kök.