Viken Åska - kök i mellangrå kulör från Marbodal Marbodal Viken Åska - Smart skjutdörrsskena för väggskåpens luckor. Bänkskiva i Corestone på grunda bänkskåp på metallben. Marbodal - odlingsinrede för växtlåda - odla i köket

Viken

Priser och finansiering

Priser

Prisexempel - Räkna på ett prisestimat för ditt kök

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Åska Frost

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag. Har du en fråga redan nu, chatta med oss.
Boka möte
Specifikationer

Specifikationer

Slät lucka av vitmålad MDF med integrerat fräst grepp. Vitrinlucka med klart eller frostat glas. Skåpstomme i vit MFC. Närmast NCS S 0500-N. Glanstal 25 +/- 5.

Om Viken Lägg märke till hur det integrerade greppet i luckan skapar ett effektfullt linjespel! Viken är en snygg och modern handtagslös lucka som finns i färgerna mellangrått och vitt.

Förvaringslösningar

Ditt drömkök är inte bara vackert, det kan vara praktiskt också.

Marbodal - utdragsskåp med inrede Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen.
Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring. Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.