Marbodal Fagerö Tall - ramhylla med behållare för odling.

Kantlister till laminatskivor

För att skydda den exponerade kapytan på laminatskivan erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av kantlister till din bänkskiva. En kantlist till laminatbänkskivan skyddar mot fukt samtidigt som den innebär ett stilistiskt uttryck i köket. Hos oss finner du flera alternativ på både framkantlister och bakkantlister för laminatskivor. Vi har till exempel framkantlister i laminat och massivt trä och bakkantlister i massivt trä och rostfri look.

Marbodal Arkitekt plus Ek - Kökslucka ekfanerad. Med våra smarta skåpsinredningar skapas ordning och reda på liten yta. Bänkskiva och stänkskydd i laminat Grå betong.

Alla våra laminatbänkskivor i tjocklek 30 mm med kantlist MF1 alternativt MF1 plus är Svanenmärkta. Titta igenom köksmiljöerna i bildgalleriet och under våra olika kök för inspiration och tips på snygga kantlister till laminatbänkar.

MF0

MF20/MF35

MF5

MF3

MF1

MF1 Plus/MF31

MF2

Ramsvik svarbets - Köksö  från Marbodal med bänkskivor i  tre olika material. Kvartkomposit med en centrerad del i rostfritt samt en nedsänkt huggkubbe.

Vilken bänkskiva passar dig och ditt kök?

Väljer du en bänkskiva i laminat får du en mycket prisvärd och slitstark bänkskiva som passar i de allra flesta kök. CoreStone Basic har en sammetslen yta, är lättskött och skarvarna på bänkskivan blir nästan osynliga.

Rostfria bänkskivor är snygga, gedigna och tåliga. Väljer du istället en bänkskiva i sten eller kompositsten får du en arbetsyta som är mycket värme- och reptålig. Bänkskivor i massivt trä ger köket ett varmt och ombonat intryck, men de är också lite känsligare och kräver mer skötsel.

Här hittar du fler tips

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.