Lindö Frost i PLUS-utförande med platsbyggd känsla. Bänkstående vitrin skåp med lådor.

Vita kök

Vita kök är ett säkert val då det är stilrent, ljust och klassiskt. Eftersom vitt är en basfärg så blir möjligheterna att kombinera det med andra färger oändliga.

Marbodal  Arkitekt plus Frost  - Kök byggt på höjden för att skapa stor plats i ett litet rum. Stor köksö med förvaring, väl tilltagen arbetsyta och bardel.

Arkitekt plus

Arkitekt plus är ett omtyckt och populärt kök som kan anta många olika stilar beroende på hur den stylas. Luckan fungerar fint med handtag eller som handtagslös. 

Mer om Arkitekt plus

 

Lindö

Lindö är en klassisk exklusiv spegellucka med flera vitrinval. Av alla våra kök är Lindö det som har mest profilerad ram och spegel. Lindö ingår även i vår PLUS-serie vilket passar dig som vill skapa en mer platsbyggd känsla i köket.


Mer om Lindö

 

Lindö Frost i PLUS-utförande med platsbyggd känsla. Bänkstående vitrin skåp med lådor.
Marbodal Fagerö Frost - skafferi med öppna hyllor och förvaring i glasbehållarna Reda. Arbetsbänk i laminat.

Fagerö

Fagerö är ett av våra mest populära kök. Köket kan stylas i både klassisk och lantlig stil. För ett mer exklusivt uttryck ingår Fagerö även i vår PLUS-serie vilket passar dig som vill skapa en mer platsbyggd känsla i köket.


Mer om Fagerö

 

Vår vita färg Frost

En vit och ren färg som genom materialval, tillbehör och färger kan skapa många olika köksstilar. Det är en färg som skapar rymd och ger energi. Skapa en stil nära naturen och kombinera med trä. Frost - en färg från vår färgkollektion Jordnära.


Upplev alla våra Jordnära färger

 

Mer inspiration