Marbodal Malevik - kök i Bistro stil med takhängd hylla ovanför köksö med plats för sittplats och förlängd med barben.

Malevik Brun

Priser och finansiering

Priser

Prisexempel - Räkna på ett prisestimat för ditt kök

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Ljus Brun

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag. Har du en fråga redan nu, chatta med oss.
Boka möte
Köket är Svanenmärkt

Köket är Svanenmärkt

Svanen är en miljömärkning som hjälper konsumenten att göra bra val för miljön.

Fördelarna med en Svanenmärkning är många. Du får en produkt som har klarat av hårda miljö-, hälso-, kvalitets- och funktionskrav. Med andra ord produkter som håller länge och där du kan vara trygg i att du har ett kök som innehåller minimalt med farliga kemikalier och som bidrar till en sundare inomhusmiljö i ditt hem. Läs mer.

Specifikationer

Specifikationer

Slät lucka av MFC med stående trästruktur i brun kulör. Som vitrinlucka rekommenderas aluvitrin med rökfärgat glas eller svart aluvitrin med rutat glas. Skåpstomme av vit MFC med färganpassad framkant.

Om Malevik Malevik är ett modernt och minimalistiskt kök med möbelkänsla i tålig MFC. Luckan kan kombineras med en exakt matchande laminatbänkskiva. Strukturen på luckan inger en levande träkänsla.

Hemma hos Anna & Per
Vi kikar in i Anna och Pers nya Marbodal-kök i bistrostil
Se Anna & Pers bistrokök

Förvaringslösningar

Ditt drömkök är inte bara vackert, det kan vara praktiskt också.

Marbodal - utdragsskåp med inrede Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen.
Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring. Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.