Toniton x Marbodal Gul

Priser och finansiering

Priser

Prisexempel - Räkna på ett prisestimat för ditt kök

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Nordea Finans kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Peach Creme Grön Gul Grå Blå

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag. Har du en fråga redan nu, chatta med oss.
Boka möte
Visas i följande butiker
Köket är svanenmärkt

Köket är svanenmärkt

Svanen är en miljömärkning som hjälper konsumenten att göra bra val för miljön.

Fördelarna med en Svanenmärkning är många. Du får en produkt som har klarat av hårda miljö-, hälso-, kvalitets- och funktionskrav. Med andra ord produkter som håller länge och där du kan vara trygg i att du har ett kök som innehåller minimalt med farliga kemikalier och som bidrar till en sundare inomhusmiljö i ditt hem. Läs mer.

 

Toniton x Marbodal-köket är Arkitekt Plus-köket i sex utvalda köksfärger. Kulörerna på Tonitonköket är utvecklade av en av världens främsta kolorister, Tekla Severin. Stort fokus har lagts på att hitta tidlösa kulörer som passar olika miljöer och personligheter. 

Matcha väggfärg och möbler Det som framför allt skiljer Tonitonköken från andra är möjligheten att på ett enkelt sätt kombinera färgerna i köket med matchande väggfärg, ramar, matbord, stolar, hyllor, lampor och annan inredning. Alla produkter är designade med Tonitons kulörer och allt matchar, även om du kombinerar olika paletter.

Skräddarsydda tillbehör Tonitonköken är utrustade med skräddarsydda bänkskivor, fläktar, spisar, blandare och handtag. Alla tillbehör är designade och färgsatta för att passa till kökets färg.

Sex utvalda paletter

Marbodal Arkitekt plus - Toniton kök i grönt Marbodal Arkitekt plus - Toniton kök i gul kulör

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.