Ramsvik Svartbets - kök från Marbodal

Svarta kök

En svart kökslucka ger köket elegans och är en färg som skapar effektfulla kontraster till material och detaljer. Kika till exempel gärna lite extra på köksmodellen Ramsvik som är en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Med våra svarta köksluckor kan du skapa alltifrån en modern, stramare stil till en varm och lantlig känsla.

Ramsvik Svartbets - kök från Marbodal

Ramsvik i mordern shakerstil

Det här köket har en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Den generösa köksön ger arbetsplatser och sociala ytor. Bänkskivan består av tre olika material; rostfritt, kvartskomposit och huggkubb i ek. Smart förvaring återfinns i köksön. Runt köket löper den för shakerstilen karaktäristiska knoppbrädan med plats för redskap och kastruller.

Mer om Ramsvik

Skapa Bistrostilen med Malevik

Om du föredrar svarta kök ska du även kika på vår kökslucka Malevik brun som här har inretts i bistrostil. Den takhängda hyllan rymmer alla favoritredskap - allt från kastruller, slevar och kryddgrönt. Med den öppna vägghyllan ges full kontroll på allt annat som behöver finnas nära till hands. Här finns ett rymligt skafferi i det annars så svårutnyttjade hörnet. Med glasade dörrar ger det både översikt och gott om plats för både dryck och torrvaror.

Mer om Malevik

Marbodal Malevik - kökö med takhängd hylla