Kök Form mellangrå i PLUS-utförande som skapar en platsbyggd känsla. Avslutningshylla för köksön ger en lättare känsla samt skapar plats för förvaring. bänkskiva kvartskomposit. Venato Scuro. Marbodal Form Åska - öppen hylla, handtag Rio, redskapsstång med kokbokshylla Marbodal Form Åska - Avslutningshylla för köksö är ett smart sätt att utnyttja skåpens gavlar och ge köket extra förvaring. Marbodal Form Åska - avslutningshylla för köksö Marbodal Form Åska - kök i mellangrå kulör, bänkskiva Venato Scuro Marbodal Form Åska - lådinredning med avdelare och stöd till höga lådor med förhöjningssidor Marbodal - lådinredning Marbodal Form Åska - öppet färganpassat väggskåp i mellangrå kulör. Ramverk i PLUS-utförande med platsbyggd känsla

Form Åska

Priser och finansiering

Priser

Prisexempel - Räkna på ett prisestimat för ditt kök

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Tall Sand Hav Åska Lin Bark Moln Frost Granit Frö

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag. Har du en fråga redan nu, chatta med oss.
Boka möte
Köket är Svanenmärkt

Köket är Svanenmärkt

Svanen är en miljömärkning som hjälper konsumenten att göra bra val för miljön.

Fördelarna med en Svanenmärkning är många. Du får en produkt som har klarat av hårda miljö-, hälso-, kvalitets- och funktionskrav. Med andra ord produkter som håller länge och där du kan vara trygg i att du har ett kök som innehåller minimalt med farliga kemikalier och som bidrar till en sundare inomhusmiljö i ditt hem. Läs mer.

Specifikationer

Specifikationer

Ramlucka av MDF målad i mellangrå kulör. Vitrinlucka med klart eller frostat glas alt krysspröjs. Skåpstomme av vit MFC med färganpassad framkant.

Närmast NCS S 5500-N. Glanstal 25 +/- 5.

Våra färgkoder

Våra färgkoder

Lista med NCS-kulörer i Marbodals färgkollektion

Om Form Form är ett av våra mest populära klassiska kök eftersom det är så stilsäkert och alltid rätt! Det spelar ingen roll om du bor i ett torp, mexitegelvilla eller i modern nyproduktion – Form är lättanpassad och kan stylas i alla stilar. Vill du ha ett mysigt kök med stil och själ är Form modellen för dig! Välj köksfärg ur vår färgkollektion Jordnära. Luckan ingår i vår PLUS-serie vilket passar dig som vill skapa en mer platsbyggd känsla i köket.Hemma hos Underbara Clara
Marbodal Hemma hos - Underbara Clara
“Jag ville ha ett kök som går i varma gulbruna nyanser och det känns som att vi hittat rätt”
Se Claras Form kök
Marbodal Hemma hos - Underbara Clara

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.