Marbodal Viken Åska - kök med integrerat fräst grepp i köksluckan. Marbodal Viken Åska - Smart skjutdörrsskena för väggskåpens luckor. Bänkskiva i Corestone på grunda bänkskåp på metallben. Marbodal - odlingsinrede för växtlåda - odla i köket Marbodal Viken Åska- lådinredning med integrerat infräst grepp i lådfront

Viken Åska

Priser och finansiering

Priser

Prisexempel - Räkna på ett prisestimat för ditt kök

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Åska Frost

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag. Har du en fråga redan nu, chatta med oss.
Boka möte
Specifikationer

Specifikationer

Slät lucka av MDF med integrerat fräst grepp målad i mellangrå kulör. Vitrinlucka med klart eller frostat glas. Skåpstomme av vit MFC med färganpassad framkant.

Närmast NCS S 5500-N. Glanstal 25 +/- 5.

Om Viken Lägg märke till hur det integrerade greppet i luckan skapar ett effektfullt linjespel! Viken är en snygg och modern handtagslös lucka som finns i färgerna mellangrått och vitt.

Förvaringslösningar

Ditt drömkök är inte bara vackert, det kan vara praktiskt också.

Marbodal - utdragsskåp med inrede Marbodal Arkitekt plus Frost - köksö med gavelhylla kan monteras avslutning på köksön eller som stilfull avslutning till bänk- eller högskåpen.
Marbodal -  köksö med avslutningshylla  - ett smart sätt att ge köket extra förvaring. Marbodal Arkitekt plus ek - Utdragbart inrede för extra förvaring i små utrymmen.

Boka ett möte och starta din köksresa

Vi träffas digitalt, på telefon eller i butik.