Siemens studioLine serie er premiumprodukter for deg som ønsker en perfekt balanse mellom innovasjon og design.

Siemens

Drömmer du om ett smart hem och en känsla av exklusivitet i ditt kök? Siemens vitvaror är designade för dig som fokuserar på god matlagning och inte kompromissar med kökets lösningar.

Köp 4 Siemens Studioline produkter och få pengar tillbaka

Siemens studioLine-serien är premiumprodukter framtagna för dig som vill ha en perfekt balans mellan innovation och design. StudioLine serien har en designmatch inom alla produktkategorier.
Låt exceptionell teknik förhöja din matlagningsupplevelse.

Just nu får du upp till 6.000 kr tillbaka när du köper minst 4 valfria* vitvaror från Siemens studioLine

Registrera dig och dina produkter på My Siemens för att ta del av kampanjen och få din cashback.
6.000 kr tillbaka vid köp av studioLine inductionAir hällfläkt + minst 3 valfria studioLine produkter
4.000 kr tillbaka vid köp av minst 4 valfria produkter

Vitvaror från Siemens

Så deltar du i kampanjen:

1. Köp minst 4 valfria vitvaror från Siemens studioLine
2. Registrera dina produkter i My Siemens
3. Få pengar tillbaka inom 28 dagar
4. Njut av dina produkter

Kampanjen gäller 1 april– 30 juni 2024. Leverans av produkter och registrering av köp ska ske senast den 30 september 2024.

Läs mer och registrera dig

*Kampanjen gäller alla Siemens studioLine produkter utom tillbehör och tillbehörslådor. Kampanjens inductionAir Plus modeller: EX877NX68E, EX807NX68E, ED777FQ25E och ED877FQ25E,
ED877HQ26E, ED807HQ26E, ED777HQ26E och ED677HQ26E.

 

Kostnadsfri planeringshjälp

  • Välj mellan att träffas i butik, hemma hos dig, på telefon eller digitalt.

  • Prata med en dedikerad köksdesigner och diskutera dina önskemål.

  • Tillsammans tar vi fram en ritning på ditt kök och en offert.

Boka ett kostnadsfritt möte

InductionAir Plus - induktionshäll med inbyggd fläkt

Hur skulle ditt kök kunna se ut om du inte behövde planera för en fläkt?

Siemens inductionAir Plus förenar det bästa av två världar: en överlägsen flexInduction häll och en kraftfull fläkt. En kombination som ger dig ännu fler valmöjligheter att skapa ett kök som passar just din dröm. Varför inte placera hällen framför ett fönster? Under ett snedtak? Eller på en köksö? Designa ditt personliga kök utan begränsningar.

Skönhet inbyggd i din vardag

Den nya iQ700 ugnen är inte bara smart. Den är även oöverträffad som designobjekt. Samtliga kanter, kurvor och mått är perfekt utformade för att din vardag ska bli både enklare och vackrare. Ugnen är konstruerad med en mängd hänsyn i åtanke: att behaga din smak, imponera dina ögon och inspirera dina sinnen.

Upptäck de smarta funktionerna och ta din matlagning till nästa nivå. Bryn maten enligt just din smak. Kontrollera hur det går med maten på telefonen. Samtidigt som du har en trevlig kväll med dina vänner. Din intelligenta ugn håller koll på maten och garanterar perfekt resultat.

Utmana Siemens studioLine i 150 dagar. 

Vi vill leva upp till dina förväntningar. Därför erbjuder vi ett unikt nöjd kunderbjudande som ger dig tid att sätta dina nya studioLine produkter på prov. Du får hela 150 dagars returrätt. Allt du behöver göra är att registrera dig och din studioLine produkt på My Siemens Home samt ansöka om returen inom 150 dagar från köpedatum.

My Siemens är en kundklubb. Det kostar inget att vara medlem. Allt som rör dina Siemens-produkter finns samlat i My Siemens, exempelvis användarmanualer, service och tillbehör. All information på ett ställe.