Siemens studioLine serie er premiumprodukter for deg som ønsker en perfekt balanse mellom innovasjon og design.

Siemens

Drömmer du om ett smart hem och en känsla av exklusivitet i ditt kök? Siemens vitvaror är designade för dig som fokuserar på god matlagning och inte kompromissar med kökets lösningar.

Utmana Siemens studioLine i 150 dagar. 

Vi vill leva upp till dina förväntningar. Därför erbjuder vi ett unikt nöjd kunderbjudande som ger dig tid att sätta dina nya studioLine produkter på prov. Du får hela 150 dagars returrätt. Allt du behöver göra är att registrera dig och din studioLine produkt på My Siemens Home samt ansöka om returen inom 150 dagar från köpedatum.

My Siemens är en kundklubb. Det kostar inget att vara medlem. Allt som rör dina Siemens-produkter finns samlat i My Siemens, exempelvis användarmanualer, service och tillbehör. All information på ett ställe.

InductionAir Plus - induktionshäll med inbyggd fläkt

Hur skulle ditt kök kunna se ut om du inte behövde planera för en fläkt?

Siemens inductionAir Plus förenar det bästa av två världar: en överlägsen flexInduction häll och en kraftfull fläkt. En kombination som ger dig ännu fler valmöjligheter att skapa ett kök som passar just din dröm. Varför inte placera hällen framför ett fönster? Under ett snedtak? Eller på en köksö? Designa ditt personliga kök utan begränsningar.

Kostnadsfri planeringshjälp

  • Välj mellan att träffas i butik, hemma hos dig, på telefon eller digitalt.

  • Prata med en dedikerad köksdesigner och diskutera dina önskemål.

  • Tillsammans tar vi fram en ritning på ditt kök och en offert.

Boka ett kostnadsfritt möte