NEFF

NEFF

I mer än 140 år har NEFF varit dedikerade till att utveckla smarta vitvaror som ger dig de bästa förutsättningarna att skapa magi i köket. Hitta inspiration till hur NEFF vitvaror kan utgöra ramarna för dina drömmar som amatörkock.

FLEX DESIGN

Seamless Combination med Flex Design – se hur dina favoritapparater smälter ihop sömlöst. Det nya sortimentet av Flex Design-produkter har spännande nya handtag, sidolister och vred i fyra karakteristiska accentfärger; Deep Black, Brushed Bronze, Metallic Silver och Anthracite Grey. Matcha dessa designdetaljer med kranar, handtag, belysning och möbler för att skapa ett kök som inte bara är vackert designat, utan verkligen återspeglar din stil och karaktär

SLIDE & HIDE® - Den enda ugnen med en lucka som försvinner.

Personlighet behöver utrymme för att utvecklas – precis som kreativitet. När du öppnar ugnen försvinner luckan. En frihet som gör att du kan förverkliga dina kulinariska idéer och komma nära dina rätter. Slide & Hide® är helt enkelt förstahandsvalet för dig som vill njuta av din passion för matlagning utan begränsningar.

Se video

TWIST PAD FLEX®

Matlagning är en delikat aktivitet. Kocken måste ha känsla för allt – från råvarornas egenskaper till kontrollen över sina instrument.

Den magnetiska Twist Pad Flex® säkerställer en exakt och enkel styrning av hällen – men också av ugnen och kaffemaskinen. Bara att trycka på den intuitivt. Aktivera önskad kokzon på hällen genom att genom att tilta och välj effektnivå genom att genom att vrida på detta geniala vred. Ljuset runt Twist Pad Flex® indikerar status för din kokzon, oavsett om den är uppvärmd eller inte. Så oavsett om du brygger en kopp kaffe eller bakar en födelsedagstårta, är Twist Pad Flex® redo att växla upp din kaffemaskin eller ugn, så att du kan styra dem på ett tillförlitligt och bekvämt sätt.

Kostnadsfri planeringshjälp

  • Välj mellan att träffas i butik, hemma hos dig, på telefon eller digitalt.

  • Prata med en dedikerad köksdesigner och diskutera dina önskemål.

  • Tillsammans tar vi fram en ritning på ditt kök och en offert.

Boka ett kostnadsfritt möte