Vega 10 – rymliga, öppna lägenheter i den nya stadsdelen Vegastaden

Stockholm, Haninge
Vegastaden är en helt ny och modern stadsdel i hjärtat av Haninge utanför Stockholm. Här erbjuds det bästa av två världar. Du bor ljust och luftigt, inbäddad av natur, vatten och friluftsområden – samtidigt som du snabbt och smidigt tar pendeltåget till storstadspulsen i Stockholm city.
Köksmodell

Arkitekt

Märkning

Svanenmärkt

Antal lägenheter

104

Samarbetspartner

 BOX Bygg och SPG

Mer om projektet

Läs mer här

I Vegastaden finns flera nya förskolor, en helt ny grundskola, och tillgång till ett stort utbud av butiker och service i närområdet. Handelsplats, köpcentrum och livsmedelsbutik ligger på gångavstånd, och bara tio minuters cykelväg bort ligger Haninge Centrum med ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger.

Lägenheterna i Vega 10 är i varierande storlek. Från smart planerade 1:or till rymliga 4:or. Samtliga lägenheter har en egen uteplats eller balkong. Lägenheterna erbjuder öppna, moderna och ljusa planlösningar. I lägenheterna installeras Marbodals köksinredning med den svanenmärkta köksluckan Arkitekt i färgen Frost med handtagen Tråd rostfri 128 cc och laminatbänkskivan Perito ljus, även den svanenmärkt.

Vega 10 består av 104 hyresrättslägenheter, första inflyttning beräknas till våren 2021.

Vega 10 byggs av BOX Bygg och SPG och Marbodal-köken levereras av Karl Hedin Strängnäs.

Läs mer om projektet här.