Öbacka strand – välplanerade hem med ett magnifikt läge vid Umeälvens östra strand

Umeå
Öbacka strand består av 76 välplanerade svanenmärkta hem med hög standard och stora inglasade balkonger med ett magnifikt läge vid Umeälvens östra strand.
Köksmodell

Viken

Antal lägenheter

76

Samarbetspartner

NCC

Läget vid Umeälven har gjort Öbacka Strand till ett av Umeås mest eftertraktade områden. Lägenheterna är ljusa och moderna med stora inglasade balkonger. Att bo vid älven är en fröjd för dem som uppskattar ett lugnt och behagligt liv med naturen alldeles inpå knuten. Längs med vattnet finns en svårslagen strandpromenad och det tar endast 10 minuter att promenera in till city.På Öbacka Strand finns lägenheter för alla smaker och behov. Från luftiga tvåor till treor i olika storlekar och några enstaka fyror. Flera lägenheter har utsikt åt minst två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusflöde.

I lägenheterna är det genomgående ekparkett som skapar en gedigen och naturlig känsla. Öppna vardagsrum med sammanhängande kök bjuder på härliga ytor.

Marbodal har nöjet att leverera till Öbacka strand, som standardval i köken, köksluckan Viken i färgen Frost samt laminatbänkskivan Svart Mocka. Viken är en minimalistisk kökslucka med integrerade grepp vilket skapar ett effektfullt linjespel. Köksinredningen ger köket en ljus och modern känsla.

Lägenheterna byggs av NCC och säljs av bostadsutvecklaren Bonava. Planerad byggstart är 2021 med inflyttning 2022. Mer information om projektet finns här