Modernt kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay. Modernt kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay. Marbodal Arkitekt plus Sand - kök i beige kulör med köksö. handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay. Marbodal Arkitekt plus Sand - köksö i beige kulör 
Handtagslöst med Tip-on, bänkskiva i kvartskomposit Beach Clay.

Arkitekt plus Sand

Finansiering

Finansiering

Med finansiering i samarbete med Resurs Bank kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din köksdröm även om du väljer att betala lite i taget.

Våra finansieringslösningar

Boka möte med en köksdesigner

Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en 3D-ritning med prisförslag.
Boka möte
Köket är Svanenmärkt

Köket är Svanenmärkt

Svanen är en miljömärkning som hjälper konsumenten att göra bra val för miljön.

Fördelarna med en Svanenmärkning är många. Du får en produkt som har klarat av hårda miljö-, hälso-, kvalitets- och funktionskrav. Med andra ord produkter som håller länge och där du kan vara trygg i att du har ett kök som innehåller minimalt med farliga kemikalier och som bidrar till en sundare inomhusmiljö i ditt hem. Läs mer

Specifikationer

Specifikationer

Kökslucka av 19 mm MDF med svagt rundad kant, målad i beige kulör. Vitrinlucka med klart eller frostat glas. Skåpstomme av vit MFC.

Närmast NCS S 2005-Y20R. Glanstal 25 +/- 5.

Marbodal Aspö Frost - Kök i vitt,  bänkskiva i laminat Zeus Antracit, handtag Solo rostfritt.

Alla våra kök

Alla kök från oss har fått både skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Majoriteten av våra kök har Svanenmärkta stommar och köksluckor.

Se hela kökssortimentet