Arkitektsupport

Marbodal Arkitektsupport är ett unikt erbjudande som riktar sig till dig som verkar som arkitekt eller inredare. Vi har en stor kompetens som täcker allt från bostadsprojekt till offentliga miljöer och kontor. Vi är Sveriges största köksleverantör, både mot konsument- och proffsmarknaden, och har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Men framförallt förstår vi din vardag.

Varuprover kan skickas till dig

Det finns inget som slår känslan av att få känna på ett material eller en yta. Just det får du först genom ett varuprov. Hos oss kan du få varuprover på våra luckor, kulörer, bänkskivor samt knoppar och handtag. Självklart är det kostnadsfritt.

Till varuprover
Köket Arkitekt Plus i färgen Ek Natur

Tillgång till BIM

Vi gör det möjligt för dig att komma snabbt framåt och göra Marbodal till en del av dina ritningar genom BIM. Här hittar du allt från hela planlösningar, köksritningar med köksö till enskilda skåp. Du laddar enkelt ned hela vårt sortiment, eller de delarna du behöver.

Till BIM

Personlig rådgivning

Vår rådgivning består av dedikerade människor som har flera års erfarenhet av projektmarknaden. De kan hjälpa dig med allt från de stora dragen till detaljerad information. Deras stora kunskap om vårt sortiment, monteringar, ritprogram och planlösningar kan hjälpa dig. Slå en signal eller skicka ett mail om det är något du undrar över. Vi svarar alltid inom 4 arbetstimmar.

Kontakta oss

Material i bildbank

I vår bildbank finns material som hjälper till att snabbt få en känsla till ett anbud eller måla upp en bild av helheten mot kund. Där hittar du allt från vackra inspirationsbilder till produkt- och detaljbilder.

Till bildbanken