Marbodal Arkitektsupport är ett unikt erbjudande som riktar sig till dig som verkar som arkitekt eller inredare. Vi gör det så enkelt som möjligt för dig att välja ett Marbodalkök till dina projekt. Vi har en stor kompetens som täcker allt från bostadsprojekt till offentliga miljöer och kontor. Vi är Sveriges största köksleverantör, både mot konsument- och proffsmarknaden, och har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Men framförallt förstår vi din vardag.

Ta kontakt med oss – vi finns här för att göra dina visioner möjliga.

Arkitektsupport - Marbodal

✔ Personlig rådgivning

Vår rådgivning består av dedikerade människor som har flera års erfarenhet av projektmarknaden. De kan hjälpa dig med allt från de stora dragen till detaljerad information. Deras stora kunskap om vårt sortiment, monteringar, ritprogram och planlösningar kan hjälpa dig i din vardag. Slå en signal om det är brådskande eller skicka ett mail om det är något du undrar över. Vi svarar alltid inom 4 arbetstimmar.

Kontakta oss

Arkitektsupport moodboard

✔ Varuprover på 24 timmar

Det finns inget som slår känslan av att få klämma och känna på ett material eller en yta. Att få hålla upp en lucka mot solljuset och se hantverket på nära håll. Den känslan får du först genom ett varuprov. Vi vet också att det ibland måste gå fort, därför skickar vi dig varuprover inom 24 timmar (gäller vid beställning vardagar innan kl. 11 med max fem artiklar). Hos oss kan du få varuprover på våra luckor, kulörer, bänkskivor samt knoppar och handtag. Självklart är det kostnadsfritt och vi gör alltid det bästa vi kan för att du ska få proverna när du behöver dem. Under v. 28-32 har Arkitektsupport semester och vi kan under denna tid tyvärr inte skicka några prover. Vi tar hand om er beställning när vi är tillbaka och skickar proverna till er så fort vi har möjlighet.

Beställ nu

BIM drawing

✔ BIM

Vi gör det möjligt för dig att komma snabbt framåt och göra Marbodal till en del av dina ritningar genom BIM. Här hittar du allt från hela planlösningar, köksritningar med köksö till enskilda skåp. Du laddar enkelt ned hela vårt sortiment, eller de delarna du behöver, här.

Till BIM

Marbodal-Fagero-tall-gron-kok

✔ Bildbank

I vår bildbank finns material som hjälper till att snabbt få en känsla till ett anbud eller måla upp en bild av helheten mot kund. Där hittar du allt från vackra inspirationsbilder till produkt- och detaljbilder.

Till bildbanken

Moodboard Bark 1

✔ Nyheter, insikter & trender

Vi håller alltid ett öra mot rälsen och samarbetar med lokala inredare och internationella trendbolag. Genom många år på projektmarknaden har vi en bra känsla för vad som gäller och åt vilket håll trenden pekar. Kunskap vi gärna delar med oss av. Vi uppdaterar löpande med reportage, insikter och rapporter.

Till artiklarna

Marbodal Arkitekt plus - slät ekfanerad lucka.

✔ Referensprojekt

Vi erbjuder starka referenser, tidigare projekt och smarta processer baserade på över 70 års erfarenhet från projektmarknaden.

Till referensprojekt

Marbodal Arkitekt plus - kök i  beige kulör med köksö

✔ Mått & Produktfakta

Vi har samlat all produktfakta på ett ställe, enkelt och smidigt. Här hittar du generella mått, system och enheter. Även monterings- och skötselanvisningar finner du här.

Till mått & produktfakta

Arkitektsupport - Marbodal

✔ Stort butiksnät för inspiration

Ett butiksbesök ger dig chansen att se våra uppbyggda utställningar och uppleva vårt stora sortiment. Boka tid om ni önskar en personlig genomgång av sortimentet eller vill diskutera ett specifikt uppdrag/projekt.

Boka tid