Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök

Ett modernt kök ska vara en plats där det är enkelt att leva hållbart. Marbodals Svanenmärkta kökssortiment erbjuder både trygghet och smarta lösningar. Våra köksstommar och flertalet av våra luckor och laminatbänkskivor är Svanenmärkta, vilket är bra för dig, oss och nästa generation. Du kan välja på allt från klassiska köksluckor i gedigen massiv ek till mer minimalistiska luckor med rena linjer.

 

 

Cirkulär ekonomi
Form PLUS mellangrå kök med köksö

Form Åska PLUS

I det här köket är det mer än matkunskaper som får gå i arv. Det är ett kök byggt för att hålla länge med ett stort fokus på hållbarhet. Precis som i de flesta av våra kök är stommen och köksluckorna Svanenmärkta.

Upptäck Form Åska PLUS

 

Se alla Svanenmärkta luckor och färger

I vårt Svanenmärkta sortiment kan du välja mellan många olika luckor. Det finns allt från klassiska köksluckor till mer minimalistiska luckor med rena linjer, i många olika färger.

Se alla luckor och färger

Marbodal Arkitekt plus - slät ekfanerad lucka.
Svanenmärkt

Varför Svanenmärkt?

Svanen är en miljömärkning som hjälper konsumenten att göra bra val för miljön. Innan en produkt kan bli Svanenmärkt utvärderas och analyseras produkten utifrån ett livscykelperspektiv - från innehåll (till exempel råvaror och kemikalier), hur den framställs (vatten- och energiförbrukning, utsläpp till luft, vatten och mark), kvalitet och hållbarhet och hur produkten tas om hand när den är förbrukad (återanvändning och avfall).

Svanen ställer tuffa krav och begär in dokumentation och omfattande tester från oberoende laboratorier för att säkerställa att alla kraven uppfylls. Därefter genomförs ett kontrollbesök i anläggningen som tillverkar de Svanenmärkta produkterna.

Fördelarna med en Svanenmärkning är många. Du får en produkt som har klarat av hårda miljö-, hälso-, kvalitets- och funktionskrav. Med andra ord produkter som håller länge och där du kan vara trygg i att du har ett kök som innehåller minimalt med farliga kemikalier och som bidrar till en sundare inomhusmiljö i ditt hem.

Vi hjälper dig hela vägen

Lås oss tillsammans skapa ditt drömkök! Besök våra butikerboka ett möte eller ring oss.

Boka möte banner