Den stora köksförvandlingen med RE:New

Josephine och Askes lägenhet är inte bara ett hem utan även deras arbetsplats. När de övervägde designen av sitt kök var därför naturlighet och lugn avgörande faktorer.
– När vi har gäster slutar det alltid med att vi 'hänger' i köket.
Köksmodell
Signatur Ekbacken
Trä/Kulör
Slät fanerad ek i brunbets

Josephine och Aske har en stor passion för estetik och praktisk design. I deras lägenhet har de skapat ett unikt hem som kombinerar rustik charm med funktionell elegans.

Köket - en social samlingspunkt i hemmet

­Paret bor i en lägenhet på femte våningen med sin hund, Winston, och sin lilla son. Deras liv är fyllt av kreativitet och tillsammans driver de klädföretaget Joseph Copenhagen.

Deras hem, där de tillbringar mesta delen av sin tid, är inte bara ett hem utan även deras arbetsplats. Därför är det viktigt för dem att ha en trygg bas där de känner sig bekväma och som speglar deras livsstil och värderingar.

Varma färger i köksdesignen

Josephine och Askes stil präglas av varma, naturliga färger. När de övervägde designen av sitt kök och badrum var naturlighet och lugn avgörande faktorer.

En köksö var en nödvändighet, inte bara för arbetsutrymmets skull utan även för att skapa en social samlingspunkt under matlagningen. Material och funktionalitet var lika viktiga, eftersom köket skulle integreras harmoniskt med resten av deras hem.

Läs mer om RE:New
Josephine och Aske med Marbodal RE:New-luckor i sitt kök
Är du intresserad av att uppdatera ditt kök?
Förnya ditt kök med Marbodal RE:New
Josephine och Aske med Marbodal RE:New-luckor i sitt kök

Vikten av en stor köksö

"Vi ville ha ett kök och badrum som fungerade tillsammans i uttryck och estetik. Och så saknade vi en arbetsyta för att laga mat i det gamla köket, därför var vi säkra på att vi behövde en köksö. När vi har gäster slutar det alltid med att vi 'hänger' i köket, vilket också är en av anledningarna till att vi ville ha en stor ö.”

Om det här köketVem bor här

Josephine och Aske, deras lilla son och hunden Winston.

Köksprojekt

RE:New