Täby Turf – Urbana lägenheter i ny stadsdel med småstadskänsla

Täby
I den nya stadsdelen Täby Park har SSM skapat det urbana och moderna hyresrättsprojektet Täby Turf. 178 nya hyreslägenheter står nu klara på den gamla galoppbanan och erbjuder närhet till det mesta.
Samarbetspartners

Byggare: Mecon, Återförsäljare: Optimera

Antal lägenheter

178

På den gamla galoppbanan växer det nya området Täby Park fram. Området kommer så småningom att präglas av småstadskänsla med promenadavstånd till det mesta och en spännande arkitektur med varierande hushöjder och skiftande fasadmaterial i tegel och puts.

Hyresrättsprojektet Täby turf, väl beläget i den nya stadsdelen, består av 178 nyproducerade hyreslägenheter om 1–3 rum och kök. Majoriteten (85 procent) är kvadratsmarta ettor och tvåor om 35–48 kvm. I huset finns trivsamma gemensamma ytor och ett orangeri liksom tre butikslokaler och en förskola. Boende kommer även kunna nyttja goda kommunikationer i och med att Roslagsbanan förlängs till T-centralen och kommer vara klart tidigare än kommunicerat, redan 2029/2030. Det kommer på sikt gynna boende i huset.

Marbodal är glada över att vara köksleverantör till Täby turf. Köken har Marbodals släta vitlackade luckor och bänkskiva i grått laminat matchat med stänkskydd i vitt blankt kakel och rostfri diskbänk.

Läs mer om Täby Turf här: www.ssmliving.se/vara-bostader/taby-turf/