Parkstråket i Haninge - För dig som vill ha naturen nära

Stockholm, Haninge
Med naturen som granne har du chans att bo i trivsamma Haninge, bara 15 minuter med pendeltåg från Stockholm City, i vackra lägenhetshus gjorda i trä. Projektet består av 285 hyresbostäder totalt varav 17 lägenheter är delningslägenheter med gemensamma ytor, samt underliggande p-hus med 101 platser. Parkstråket byggs av Mecon på uppdrag av Wallenstam.
Köksmodell

Aspekt

Samarbetspartner

Wallenstam, Mecon Bygg AB, Optimera Region Sthlm

Antal lägenheter

285

I kommunen finns det chansen att utforska hela 17 naturreservat och flera öar i skärgården. Parkstråket är för de boende som vill dela en social vardag med sina grannar. Den öppna gården är till för att kunna ha delade aktiviteter, som lekar och grillning. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Med promenadavstånd till Handens pendeltågsstation, Haninge Centrum samt den nya Rudanskolan som ligger intill Parkstråket är detta ett perfekt boende för familjen. Parkstråket är ett bostadsområde för den som vill ha naturen som granne, samtidigt bekvämt nära för att få ihop vardagen.

Interiören i lägenheter går också ton i ton med naturen, precis som husen utsida. Marbodal är stolta över att kunna vara leverantörer till köksstommarna i lägenheterna. Naturvita kök i grunden med rostfria detaljer och handtag från Marbodal. Även garderobsstommar kommer från Marbodal och likaså de kläs i Marbodals naturvita kulör. Alla lägenheter har genomgående parkett med olika varianter att välja mellan, ljusa eller mörkare kulörer tillsammans med väggar målade i gråa eller vita toner.

Läs gärna mer om Parkstråket här