Gyllins trädgård - en lugn, naturligt grönskande miljö med bekvämt avstånd till Malmö city

Malmö
Gyllins trädgård är numera ett etablerat bostadsområde med härlig grönska, fantastiska lekplatser och trygga vägar till skolan. Allt med ett bekvämt avstånd till Malmö city. Till Brf Nyponrosen i Gyllins trädgård, som är byggt av Peab Bostad, har Marbodal levererat Svanenmärkta kök.
Köksmodell

Aspekt

Märkning

Svanenmärkt

Samarbetspartner

Peab

Gyllins trädgård är en naturpark med anor, ett stort grönområde i östra Malmö. Platsen har tidigare varit handelsträdgård. På 30-talet låg här världens största växthus, 210 m långt och 23 m brett. Efter plantskoletiden blev det ett område med förvildad natur.

Peab Bostad har byggt Brf Nyponrosen som är det sista kvarteret i Gyllins trädgård bestående av lägenheter och radhus. Lägenheterna ryms i tre hus som är likadana, placerade för att ge bästa möjliga förutsättningar för ett hemtrevligt boende.

När du kommer in i hemmet välkomnas du av ljus och utblickar. Sobra materialval, vackra golv och ljusa väggar gör det lätt att skapa ett hem som passar dig.

Marbodal är stolt köksleverantör i detta projekt med det Svanenmärkta köket Aspekt Frost samt laminatbänkskivan Zeus Antracit som standardval i köket. Undersidan av väggskåpen har integrerade LED-spotlights som belyser arbetsytorna. Handtagen kommer även dessa från Marbodal och heter Solo. Även badrums- och tvättrumsinredning samt garderober och skjutdörrar levereras av Marbodal.