Trygg helhetsleverantör med lång erfarenhet

Allt sedan Marbodals födelse 1924 har vi ständigt utvecklats och utmanat marknaden. För att vi skall fortsätta vara lika framgångsrika måste vår design, våra produkter och vårt hållbarhetstänk vara i ständig förändring.

Det är vårt ansvar som marknadsledare att ständigt utmana existerande normer och fortsätta utveckla marknaden.

Genom mer än 70 år som partner till projektmarknaden har vi utvecklat en unik erfarenhet. Denna erfarenhet gör att tiotusentals Marbodalkök levereras till byggindustrin varje år. För oss handlar det om att gå hand i hand med våra projektkunder och hela tiden vara lyhörda för marknadens krav och förväntningar.
Vi tror på skräddarsydda produkter och tjänster som passar våra kunders arbetsprocesser, krav och målsättningar.

Vi tror på att skapa kök med plats för nästa generation. Därför satsar vi på ett hållbarhetsarbete där bland annat Svanenmärkta kök och stommar blir en tydlig symbol för hållbarhet och kvalitet.

Vi tror på enkelhet i alla led. Vår strävan är att skapa smidigast möjliga köksprocesser för våra projektkunder i alla steg. Och vi tror på att göra det tillsammans med våra kunder. För oss betyder det att förstå våra kunders behov och hitta smarta lösningar för varje enskilt projekt. Det är då, när vi tillsammans går hand i hand, som vi lyckas skapa unika kökslösningar som tilltalar dagens och morgondagens konsumenter.

Vår långa erfarenhet och kunskap av kök har vi applicerat i våra badrumsinredningar, garderober och andra förvaringslösningar. Det gör oss till en helhetsleverantör för ditt hem. När du handlar av oss kan du få allt i en leverans, monterat och kontrollerat från vår fabrik i Tidaholm. Det sparar dig tid, pengar och gör det enklare för hantverkarna som ska installera produkterna. Inte nog med det så hjälper en designer dig hela vägen från idé till leverans och säkerställer att du får det exakt så som du vill ha det.

Alla som arbetar med projektmarknaden på Marbodal har en stor passion för kök - från snickare till kundansvariga säljare. Det är den här kedjan av passion tillsammans med 70 år av samlad kunskap som gör oss till en modern kökspartner för projektmarkanden.

En kontakt hela vägen

Vi sätter högt värde i den personliga kontakten och i att underlätta ditt arbete. Vår strävan är att erbjuda den smidigast möjliga köksprocesser för våra projektkunder. Därför erbjuder vi en kontaktperson hela vägen, från planering till leverans- för att skapa en förståelse för dig som kund, dina behov och hitta smarta lösningar för varje enskilt projekt. Vi utvecklar konstant våra planeringsverktyg för att underlätta- några exempel är BIM objects, där vi finns med som första kökstillverkare. Vi erbjuder även att måttsätta era pdfer, Import och Export av digitala handlingar Revit etc.
Toniton peach kök

Brett och kundanpassat sortiment

På Marbodal strävar vi efter att kunna erbjuda ett brett sortiment för att möta upp mot den efterfrågan som finns. Med brett sortiment innefattar det förutom varierande stilar av kök, badrum och förvaringslösningar, även ett brett sortiment av tillbehör och belysning. Med vår gedigna kunskap om projektmarknaden kan vi förutom att vägleda också erbjuda ett skräddarsytt sortiment för dig inom projektmarknaden.
Marbodal Fagerö Frö - kökslucka i gråbeige kulör. Bänkskiva Mullvad Matt i laminat. Handtag Bell svart. Längst väggen en kökssoffa av köksskåp samt långa öppna hyllplan med plats för allt du behöver i kökslivet.

Miljö- och kvalitetsäkrat

Vi arbetar med tydliga och höga målsättningar inom miljö och kvalitet för att minska vår effekt på människa och planet. Svanenmärkning är en viktig del i detta för att erbjuda produkter som klarar höga funktions- och kvalitetskrav.

Leveranssäkerhet

Genom vår förståelse för dig som projektkund lägger vi stor fokus kring att erbjuda säkrad godskontroll med lägenhetssortering, samt leverans av kök, bad och förvaring vid samma tillfälle. Uppmärkning av gods vid leverans, är en hygienfaktor för att underlätta för våra kunder där vi löpande arbetar med denna process. Ett ytterligare steg i att underlätta för våra kunder är att vi alltid erbjuder monterade och kontrollerade skåp. Detta gör att ni som våra kunder sparar tid och pengar.