Trygg helhetsleverantör med lång erfarenhet

Allt sedan Marbodals födelse 1924 har vi ständigt utvecklats och utmanat marknaden. För att vi skall fortsätta vara lika framgångsrika måste vår design, våra produkter och vårt hållbarhetstänk vara i ständig förändring.

Det är vårt ansvar som marknadsledare att ständigt utmana existerande normer och fortsätta utveckla marknaden.

Genom mer än 70 år som partner till projektmarknaden har vi utvecklat en unik erfarenhet. Denna erfarenhet gör att tiotusentals Marbodalkök levereras till byggindustrin varje år. För oss handlar det om att gå hand i hand med våra projektkunder och hela tiden vara lyhörda för marknadens krav och förväntningar.
Vi tror på skräddarsydda produkter och tjänster som passar våra kunders arbetsprocesser, krav och målsättningar.

Vi tror på att skapa kök med plats för nästa generation. Därför satsar vi på ett hållbarhetsarbete där bland annat Svanenmärkta kök och stommar blir en tydlig symbol för hållbarhet och kvalitet.

Vi tror på enkelhet i alla led. Vår strävan är att skapa smidigast möjliga köksprocesser för våra projektkunder i alla steg. Och vi tror på att göra det tillsammans med våra kunder. För oss betyder det att förstå våra kunders behov och hitta smarta lösningar för varje enskilt projekt. Det är då, när vi tillsammans går hand i hand, som vi lyckas skapa unika kökslösningar som tilltalar dagens och morgondagens konsumenter.

Vår långa erfarenhet och kunskap av kök har vi applicerat i våra badrumsinredningar, garderober och andra förvaringslösningar. Det gör oss till en helhetsleverantör för ditt hem. När du handlar av oss kan du få allt i en leverans, monterat och kontrollerat från vår fabrik i Tidaholm. Det sparar dig tid, pengar och gör det enklare för hantverkarna som ska installera produkterna. Inte nog med det så hjälper en designer dig hela vägen från idé till leverans och säkerställer att du får det exakt så som du vill ha det.

Alla som arbetar med projektmarknaden på Marbodal har en stor passion för kök - från snickare till kundansvariga säljare. Det är den här kedjan av passion tillsammans med 70 år av samlad kunskap som gör oss till en modern kökspartner för projektmarkanden.

Leveranssäkerhet

Genom vår förståelse för dig som projektkund lägger vi stor fokus kring att erbjuda säkrad godskontroll med lägenhetssortering, samt leverans av kök, bad och förvaring vid samma tillfälle. Uppmärkning av gods vid leverans, är en hygienfaktor för att underlätta för våra kunder där vi löpande arbetar med denna process. Ett ytterligare steg i att underlätta för våra kunder är att vi alltid erbjuder monterade och kontrollerade skåp. Detta gör att ni som våra kunder sparar tid och pengar.