Köpa kök - så går det till

Planera, rita och bygga kök – vi hjälper dig hela vägen! Med 95 års erfarenhet av att designa och rita kök är vi väl medvetna om de utmaningar och möjligheter man kan stöta på under resans gång. Här guidar vi dig genom de olika stegen fram till ditt drömkök, från inspiration till installation.

1 Inspiration

Marbodal Arkitekt plus - kök i  beige kulör med köksö

Tidningar, bloggar, vänner och sociala medier är alla källor till bra inspiration. Bläddra i inredningsmagasin, surfa runt på Pinterest och Instagram och passa på att ta en bild när du ser ett kök som du gillar. Att inspireras är första steget på vägen till ditt drömkök.

Här på hemsidan hjälper vi dig: 
Galleri med våra köksbilder
Kundbilder
Vårt kökssortiment
Kökstestet där du få hjälp med att hitta din köksstil
Artiklar med trender, tips och råd
Beställ vår katalog

2 Planering

Form PLUS mellangrå

Innan du planerar ditt kök är det några frågor du behöver tänka igenom. T.ex. Hur vill du använda ditt kök? Vilken stil passar dig? Vad får det kosta? 

Här på hemsidan hjälper vi dig: 
Checklista för att komma igång
Ritverktyg - rita upp ditt nya kök och få en prisbild
Prisindikator - prisestimat baserat på kökslayout, modell och bänkskiva
Tips för att mäta
Tips för att välja bänkskiva
Smarta kökslösningar
Boka ett kostnadsfritt möte - få hjälp med ritning och snabb offert

3 Köp och installation

Arkitekt plus beige

När vår köksdesigner har lagt din beställning byggs ditt kök i vår fabrik i Tidaholm. Ett kök från Marbodal levereras monterat och kontrollerat av vår fabrik, inga platta paket där du själv ska stå får arbetet. Vitvaror, bänkskivor, blandare och köksinredning levereras samtidigt på en bestämd leveransdag, oavsett var du bor i Sverige. Leverans ingår alltid om du köper ett kök för minst 55 000 kr.

Vi hjälper dig gärna med kontakten till certifierade Marbodal-montörer för installationen av ditt kök för att garantera att arbetet blir korrekt gjort. 

4 Garantier

Marbodal-Fagero-tall-gron-livet-i-koket

Ditt nya Marbodalkök innefattar 5 års garanti på alla produkter. Du har även 25 års garanti på funktionen av gångjärn och lådskenor i ditt kök.

Här kan du läsa om vilka garantier som gäller för ditt kök och på vitvarorna.