Rostfria bänkskivor

En rostfri bänkskiva är ett snyggt, lättskött och tåligt alternativ till ditt kök. Handgjorda och heltäckande bänkskivor i rostfri plåt för ofta tankarna till livliga restaurangkök. Där är det av högsta vikt att ha en funktionell bänkskiva med hög tålighet som är enkel att hålla ren. Beställer du en rostfri bänkskiva hos oss skräddarsyr vi den efter dina önskemål och ditt unika kök.

Materialet är en kraftig, tjock stålplåt med handgjord levande yta och påtaglig kvalitetskänsla. Fram- och bakkanter samt gavlar kan du få i olika profiler och mått. Standard är 30 och 40 mm men våra rostfria bänkskivor finns även från 20 upp till 100 mm.

 • Marbodal Malevik mörk vägghylla

  Rostfri bänkskiva

  Rostfri bänkskiva

  Fram- och bakkanter samt gavlar kan du få i olika profiler och mått. Standard är 30 och 40 mm men skivorna finns även från 20 upp till 100 mm. Materialet är en kraftig, tjock stålplåt med handgjord levande yta och påtaglig kvalitetskänsla.

 • Marbodal Rostfria bänkskivor

  Kantsektion till bänkskiva

  Kantsektion till bänkskiva

  Komplettera din rostfria bänkskiva med den klassiska framkanten MF13 som ser till att vattnet inte rinner ner på golvet. Fram- och bakkanter kan du få i olika profiler och mått. 

 • Marbodal Rostfri bänkskiva köksö

  Rostfri dekorsida

  Rostfri dekorsida

  Du kan även få dekorsidor och socklar till din rostfria bänkskiva. En ultramodern kombination. Högblanka Vollo och dekorsida i rostfri plåt.