Välj en ångugn från Electrolux och få en exklusiv matlagningskväll på köpet!

Du som väljer en ångugn från Electrolux till ditt Marbodalkök får en fantastisk matlagningskväll på köpet.


Tillsammans med Electrolux erfarna kockar bjuder vi dig och en vän på ett välsmakande och nyttigt matlagningspass. Här får du lära dig nya tekniker och hur du bäst använder din nya Electrolux ångugn. Kvällen avslutas med att njuta av den goda maten som du har lagat.
Låt varje måltid bli en fest med en ångugn från Electrolux!

Registrera din Electrolux produkt här

Värdet på gåvan är 1500 kr per person.
Electrolux Culinary Club arrangeras fysiskt i Stockholm i samband med Aveqia. Eventuella resor och andra omkostnader utöver själva matlagningskvällen bekostas av deltagaren. I övriga Sverige får kunden hem matvaror, förinspelat material och recept för att göra sin egen Culinary Club med sin nya ugn. 

 

Fördelarna med en ångugn är många – och goda!

Att ånga maten är en gammal tillagningsmetod som blir allt
mer populär nu när fler vill äta mer hälsosamt. Men att maten dessutom blir så otroligt mycket godare av att ångtillagas tänker kanske inte alla på. För hur får kockar perfekt fisk varje gång? Och varför får bagaren sån där krispig skorpa och mjukt inre i sina bröd men inte du?
En ångugn har många fördelar. Här är några av dem.

  • Ångtillagning kräver ofta mindre fett än andra tillagningssätt, vilket i förlängningen betyder att maten blir mer hälsosam.
  • En ångugn bevarar grönsaker naturliga vitaminer och mineraler. Många grönsaker och rotfrukter, särskilt gröna växter som sparris och broccoli, kan upplevas tråkiga när de har kokats. 
  • Ångan är hemligheten som tar fram det bästa ur fisken,
    och minimerar risken att den blir torr och tråkig.
  • Koka dina frukostägg i en ångugn och få perfekt resultat varje gång!
  • Älskar du att baka bröd? Ångan ger båden en härligt frasig yta och ett mjukt, saftigt inre, ett måste för att kunna skapa det perfekta brödet

 

Electrolux Ångugnar

Recept surdegsbröd
Baka surdegsbröd i ångugn som stjärnkocken Sebastian Gibrand.
Till receptet