Förvaringslösningar som håller över tid

Att skapa den perfekta klädförvaringen, som både rymmer stora mängder kläder, som följer din stil i hemmet och som håller över tid kan vara en utmaning. Här hjälper vi dig på vägen.

Så inreder du din klädkammare så att den håller över tid

Inredningen av en klädkammare är viktig då den ska vara funktionell och fungera under många år. Är ni två eller flera som ska dela på förvaringen är det ofta en bra idé att man inreder vardera sektion individuellt. När du ska inreda din förvaring bör du tänka igenom vad du behöver ha var - ska det vara plats till långa klännigar, skor och väskor? Eller har du många skjortor och byxor? Rätt planerad inredning hjälper dig att få en bra överblick av vad du har i din klädkammare vilket ju faktiskt också är en viktig aspekt gällande hållbarhet. Om man inte har en väl planerad förvaring och inte ser vilka kläder man faktiskt har, så är det lätt att de blir liggande längst bak och kommer fram när plagget av någon anledningen kanske inte passar längre, helt i onödan.

Man kan dela in inredningen i olika zoner, det du oftast använder placeras i mitten så att du lätt och smidigt kan få tag på det. Nederst kan vara lämpligt att ställa skor. Överst , där det kan vara svårt att nå, kan du lägga de saker du sällan behöver.

Kvalitet för dig och nästa generation

En klädförvaring används varje dag – om du har en lösning med skjutdörrar så skjuts de åt sidan flera gånger om dagen, precis som lådorna med strumpor och t-shirts öppnas och stängs otaliga gånger. Det är därför viktigt att satsa på skjutdörrar med god kvalitet som är tillverkade av material som håller länge. Förvaringen ska inte bara se bra ut och passa din inredningsstil – den ska också vara funktionell, enkel att använda till vardags och hålla samma goda kvalitet i många år. Våra skjutdörrar hare en garanti i upp till 30 år på alla rörliga delar.

Vi hjälper dig att planera och skräddarsy en klädförvaring som passar dig och ditt hem och hjälper dig att hålla ordning. Berätta för oss vad du vill ha ut av din klädförvaring så säkerställer vi att du får en klädförvaring som uppfyller alla dina behov, som passar din inredningsstil och som håller över tid.