Upptäck Shakerstilen och köksluckan Ramsvik

Det klassiska Shakerköket är ett tidlöst kök där funktion och material ligger i fokus. Kombinationen av tåliga material som håller år efter år och nya smarta funktioner gör Shakerköket till en smart investering för både människan och miljön.

Ramsvik svartbets - kök från Marbodal

Detta är shakerstilen

Shakerstilen är årets stora och stilrena trend när det kommer till kök. Den hundraåriga designtraditionen, med snickarglädje i fokus, låter naturen få en central plats i rummet. Det som kännetecknar shakerstilen är stilrena snickerier utan onödiga sirligheter.

Om du är intresserad av shakerstilen hemma är en bra början att bjuda in naturen i köket. Smarta och funktionella detaljer i trä, tvättat linne och generösa men samtidigt avskalade arbetsytor är ett måste. Låt det stilrena stå i fokus.

Köket Ramsvik i Shakerstil

Köket Ramsvik har en kombination av natur- och svartbetsad ek inspirerad från Shakerstilen. Runt köket löper den för shakerstilen karaktäristiska knoppbrädan med plats för redskap och kastruller. På insidan av skåpet finns dörrförvaring i ek som ger bra överblick över dina skafferivaror.

Bänkskivan består av tre olika material; rostfritt, kvartskomposit och huggkubb i ek. I anslutning till arbetsytan finns en källsortering som placerats i översta lådan, vilket gör det enkelt att skrapa ner exempelvis potatisskal i komposteringskärlet.

Smart förvaring i utdragbara lådor för kylvaror, bröd, frukt och grönsaker återfinns i köksön.

 

Se mer av köket Ramsvik