Aspö får två nya kulörer - Sand och Moln

Den populära luckan i B2B-segmentet lanseras nu i de två nya kulörerna Sand och Moln.

Aspö-luckan är Svanenmärkt och har sedan tidigare funnits i färgen Frost. Den har varit en standard i många hem, men nu utökas alltså utbudet.

Prisvärd och tålig lucka

Aspö är en prisvärd slät lucka med sömlös kantlist. Luckan är en melaminbelagd spånplatta med 1,3 mm PP-kantlist som har gått igenom hårda miljö- och kvalitetskrav för att kunna vara en del av ett hållbart Marbodalkök i många år.

Ett tryggt val

Melamin är ett tåligt material som inte räds hårdare tag och är lätt att torka ren. Det består av sammanpressat papper, skyddslager och lim som läggs på en spånplatta och kantas med stöttålig kantlist av ABS.

Det är ett tryggt val som håller i många år och bidrar till en sundare inomhusmiljö i ett hem.

Projekt & arkitekt

Läs mer om B2B

Se våra referensprojekt

Kulörer inspirerade av svenska sandstränder och sommarhimlen

Sand är en jordad och rofylld beige kulör som ger en ombonad, ljus och sofistikerad känsla. Färgen tar inspiration från sandstränderna som vi finner längs Sveriges vackra kust.

Molnen under sommarmånaderna gav inspiration till färgen Moln. Med sin ljusgrå nyans ger det köket ett moget intryck. Moln passar lika bra i minimalistiska moderna kök som i vackert lantliga. En perfekt fond att skapa en plats precis så som du vill ha det.

Vår populära B2B-lucka
Prisvärd och tålig lucka
Läs mer om Aspö