Marbodal Center Tidaholm

Öppet idag
09.00 - 18.00
Besök
Vulcans väg 2
522 30 Tidaholm

Öppettider

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Stängd

Specialöppettider

 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
 • Stängd
24-25/4 håller vi stängt för utbildning

Besöksadress

Vulcans väg 2
522 30 Tidaholm
Öppna i Google Maps

Kontakt

marbodalcenter@optimera.se
Tel:0502-13540

Upplev köket du drömmer om. Hos oss kan du se och inspireras av våra kök på plats. Luckorna i butik kan skilja sig från bilderna nedan. Hör av dig om du vill veta mer!

Möt oss på Marbodal Center Tidaholm

Anna-Carin Persson
Anna-Carin Persson
Offert/kalkyl & Kökssäljare anna-carin.persson@optimera.se 0502-13543
Inga Petursdottir
Inga Petursdottir
Kökssäljare inga.petursdottir@optimera.se 0502-13541
Martin Larsson
Martin Larsson
Kökssäljare martin.larsson@optimera.se 0502-13542

Marbodal på Blocket

Vi vill underlätta för gamla Marbodalkök att få ett nytt liv. Därför samlar vi utställningskök och tillbehör, som Marbodals återförsäljare säljer, i vår Blocketbutik.
Se aktuell utförsäljning just nu.

Toniton Bad - Upplev Toniton i vår butik

Badrumsmöblerna som lanseras i ny design innefattar kommod, speglar och väggskåp och kan kombineras med kakel, klinker, fog, våtrumsfärger, blandare, duschar och duschväggar i matchande kulörer.

En köksutställning med lokala anor

Mitt i hjärtat av Tidaholm, på Vulcanön har det bedrivits industriverksamhet sedan slutet av 1700-talet. I dessa industri-historiska miljöer med ån Tidan friskt böljande utan för fönstren ligger sedan 1987 Marbodal Center.

Bara ett stenkast från fabriken där Marbodalkök tillverkats i snart 100 år.
Marbodal Center erbjuder sina besökare en stor, fräsch och välkomnande köksutställning.

Här möter man kunnig personal med många års erfarenhet och ett gediget intresse för kök och planlösningar i allmänhet och för Marbodal kök i synnerhet.

Optimera står för driften

Marbodal Center är ett showroom för Marbodal kök som drivs av Optimera som tog över utställningen 2022 men har sålt Marbodal kök sedan länge.

Marbodal är den enda kökstillverkaren som alla drygt 70 Optimera anläggningar säljer säger Kökssäljaren - Anna-Carin Persson.

 

Anna-Carin, är ny-gammal som kökssäljare på Optimera, det blev nästan 12 år där innan jag började sälja Marbodal kök på annan plats, säger Anna-Carin. Nu är alltså cirkeln sluten.

- Vårt jobb är att guida, rita och på alla sätt hjälpa kunderna, från idé till verklighet, säger Oscar Österberg.

Även Oscar har lång erfarenhet av kök, 17 år på Marbodal har det blivit, i olika roller. Allt från ritning av kök till olika transportroller.

Att köpa kök kan vara en av de mer kostsamma investeringarna man gör i sitt hus. Det är viktigt att kunderna känner sig trygga och på ett smidigt sätt kan bli guidade igenom hela processen.
Vi tar emot besökare i en strid ström, centret är öppet för inspiration, rådgivning, ritning och försäljning av kök. Kunderna kan spontant komma in för ett besök, för rådgivning, ritning och guidning finns hemsidan till hjälp. Här kan man boka besök via telefon eller mail, man kan också smidigt boka tid via ett kontaktformulär, då kan man direkt se om någon personal finns tillgänglig den tiden som passar.

Inga Petursdottir vill slå ett slag för hemsidans köksguide där kunden kan få tips och idéer inför besöket, även en allmän prisindikation på vad ett kök i olika storlekar kan kosta.

Inga är den tredje av kökssäljarna på Marbodal Center. Som namnet skvallrar om är hon född på Island och började som köksritare 2002. Hon är utbildad inredningsarkitekt och har hunnit med några år i andra länder innan hon landade i Tidaholm. Hon har erfarenhet av en mängd olika kökstillverkare.

Från idé till färdigt kök - Vi hjälper dig hela vägen

Du får alltid en erfaren köksdesigner som hjälper dig att ta dina idéer till verklighet med allt från idéer, ritningar, beställning och leverans.

Certifierad montör

Marbodal har hundratals certifierade montörer i hela landet. De är utbildade i vårt sortiment och byggmetoder vilket ger dem kunskaper för en effektiv montering. Genom att välja en certifierad montör kan du känna dig trygg med att ditt kök kommer att monteras på rätt sätt.

Ett kök från Marbodal är alltid en trygg affär

Om en franchisetagare till Marbodal inte har möjlighet att fullfölja en köksleverans enligt avtal går Nobia Svenska Kök AB (Marbodal) in som part i köpeavtalet och fullföljer affären, en eventuell slutlikvid betalas till Nobia Svenska Kök AB vid fullgjord köksleverans. Du skall alltid kunna känna dig trygg med din affär hos Marbodal.