VÄLKOMMEN TILL MARBODALS KÖKSBUTIK I DANDERYD

Vi har extra öppet och extra bokningsbara tider under Påsk-helgen

Välkommen till nya Marbodal Danderyd

Nu har vi öppnat dörrarna till vår ombyggda butik i Danderyd. Utforska vår fina nya utställning och ta del av alla vårens köksnyheter. Välkommen och upptäck Sveriges bredaste sortiment av svanenmärkta kök.

*Köp kökssnickerier för minst 80.000 kr och får 20.000 kr i rabatt. Samt få en Electrolux inbyggnadshäll (HKI650NF) och en diskmaskin (KEQC7200L) på köpet när du köper minst två andra vitvaror från Electrolux (värde 20 000 kr) Erbjudandet gäller 26/3 – 11/5Jordnära

Jordnära är harmonisk och rofylld kollektion av noga utvalda färger, inspirerade av vår nordiska natur. Utvecklad av oss på Marbodal för att passa kök. Jordnära är en hållbar färgkollektion.

Upptäck vår färgkollektion Jordnära

Vi gör gärna kostnadsfria hembesök

Genom ett hembesök kan våra köksdesigners säkerställa alla mått och andra faktorer som kan påverka kökets utformning. Det ger även uppslag till nya idéer och tankar i processen.

Offert direkt

Våra köksdesigner ritar snabbt upp ditt kök och du kan få en offert direkt vid mötet. Mät rummet samt märk ut fönster, dörrar, avlopp och fläkt och boka ett möte hos oss. Känner du dig osäker så är det bara att kontakta oss i butiken för vägledning.

Certifierad montör

Marbodal har hundratals certifierade montörer i hela landet. De är utbildade i vårt sortiment och byggmetoder vilket ger dem kunskaper för en effektiv montering. Genom att välja en certifierad montör kan du känna dig trygg med att ditt kök kommer att monteras på rätt sätt.

Ett kök från Marbodal är alltid en trygg affär

Om en franchisetagare till Marbodal inte har möjlighet att fullfölja en köksleverans enligt avtal går Nobia Svenska Kök AB (Marbodal) in som part i köpeavtalet och fullföljer affären, en eventuell slutlikvid betalas till Nobia Svenska Kök AB vid fullgjord köksleverans. Du skall alltid kunna känna dig trygg med din affär hos Marbodal.

Våra medarbetare

David Lindström

David Lindström

Inredare

070-7216621

david.lindstrom@marbodal.nu

Marisa Bergljung

Marisa Bergljung

Inredare

070-7720471

marisa@marbodal.nu

Linda Thim

Linda Thim

Inredare

072-2512555

linda@marbodal.nu

Björn Aldau

Björn Aldau

Inredare/Byggsäljare

070-2638183

bjorn.aldau@marbodal.nu

Giovanni Tarantino

Giovanni Tarantino

Inredare

073-9869983

giovanni.tarantino@marbodal.nu

Kontakt

Enebybergsvägen 8
182 36 Danderyd

Telefonnr: 08-544 965 90

E-postadress: infodanderyd@marbodal.nu

Webbadress: www.marbodal.se/danderyd

Öppettider

Idag
Skärtorsdag. Öppet kl 10-15
måndag
tisdag
onsdag
torsdag
 
fredag
 
lördag
söndag

Öppettider i Påsk.

9/4 Skärtorsdag 10 - 15
10/4 Långfredag stängt
11/4 Påskafton 11 - 15
12/4 Påskdagen stängt
13/4 Annandag påsk stängt

En Glad Påsk önskar vi er!

Marbodal-Fagero-tall-gron-kok

Vi skapar utifrån dina behov en inredning som passar just dig. Förutom ritningar får du verklighetstrogna perspektivbilder i färg som visar det färdiga rummet.

Vi jobbar medvetet på att hålla en mycket hög servicenivå, och våra välutbildade köksinredare fortbildas kontinuerligt – allt för att du som kund ska få den bästa servicen!

Besök oss gärna i vår utställning på Enebybergsvägen 8 i Danderyd!