Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök

Ett modernt kök ska vara en plats där det är enkelt att leva hållbart. Marbodals Svanenmärkta kökssortiment erbjuder både trygghet och smarta lösningar. Våra köksstommar och flertalet av våra luckor och laminatbänkskivor är Svanenmärkta, vilket är bra för dig, oss och nästa generation. Du kan välja på allt från klassiska köksluckor i gedigen massiv vitmålad ek till mer minimalistiska luckor med infällda grepp och rena linjer.

Just nu får du 20.000 i rabatt när du köper ett Svanenmärkt kök*.

Form PLUS mellangrå

Form mellangrå

Form mellangrå
Rabatt på Svanenmärkta kök

Läs mer om erbjudandet

Läs mer om erbjudandet

Varför Svanenmärkt?

Svanenmärkning är en miljömärkning/certifiering som hjälper konsumenten att göra ett bra val för miljön. Innan en produkt kan uppfylla kraven för Svanenmärkning utvärderas och analyseras produktens innehåll utifrån ett livscykelsperspektiv - från innehåll (till exempel kemikalier), hur den framställs (vatten- och energiförbrukning, utsläpp till luft, vatten och mark) och hur produkten tas om hand när den är förbrukad (återvinning och avfall). 

Svanen begär dessutom intyg och dokumentation samt genomför omfattande tester från oberoende laboratorier. Därefter genomförs ett kontrollbesök i produktionen eller på anläggningen som ska Svanenmärkas.

Fördelarna med detta är många. Du får ett kök som har klarat av hårda kvalitets- och funktionskrav, med andra ord ett kök som håller längre, samt där du kan vara trygg i att produktionen har haft låg inverkan på energi- och resursförbrukning vid tillverkning.

Svanenmärkt
Arkitekt plus ek

VÄLJ MELLAN 45 OLIKA SVANENMÄRKTA LUCKOR

I vårt Svanenmärkta lucksortiment kan du välja på allt från klassiska köksluckor till mer minimalistiska luckor med rena linjer, i många olika färger.

Se alla våra Svanenmärkta luckor och färger