Signatur Sandell Marbodal

Signatur Sandell Marbodal är ett designsamarbete mellan Marbodal och möbelformgivaren Thomas Sandell som utmanar den traditionella synen på köksplanering. Signatur Sandell Marbodal är en ny typ av kök, eller snarare en ny typ av möbler, som bär Marbodals och Thomas Sandells gemensamma signatur då det vuxit fram i utbytet mellan vår kunskap om kök och Thomas Sandells öga för möbeldesign.

Vinnare Årets kök - ELLE Decoration Swedish Design Awards 2018

 ”Ett funktionellt och flexibelt kök som andas heminredning snarare än köksinredning”

Splash Thomas Ssandell presentation

Möblera ditt kök - sätt din egen Signatur

Köksseriens olika komponenter är fristående vilket gör det möjligt för alla inredningsintresserade att sätta sin egen signatur på köket genom att styla, möblera och använda de olika delarna på det sätt som passar en själv bäst.

Signatur Sandell Marbodal

Skåpsluckorna 

Signatur Sandell Marbodal finns i skåpskulörerna Vit, Ek Svart, Ek Terra, Ek och Ek vit. Dessa kombineras med stålstativ och takhyllor i kulörerna Vitt, Kalk, Lera och Terra.

Signatur Sandell Marbodal
Signatur Sandell Marbodal

Spishällen

Runt den härliga köksön med inbyggd spishäll kan du laga mat och umgås med dina vänner samtidigt. De härliga bänkskivorna finns i kvartskompositsten med marmor och kalkstenslook eller varför inte kombinera med den rejäla huggkubben i oljad naturell ek eller vitoljad ek.

I marmorskivan av kvartskompositsten finns lådor som på ett smidigt sätt tar vara på annars outnyttjade utrymmen och i takhyllan finns det gott om plats för örter, kryddor, oljor och allt annat du vill ha till hands.

Ingång film om spishällen
Ingång film om Vitrinskåpet

Vitrinskåpet

Till vitrinskåpet väljer du mellan en flätad ekfyllning eller en glasfyllning. De olika skåpen och stativen kan kombineras för att skapa just din unika möbel. 

Signatur Sandell Marbodal
Ingång film om Huggkubben

Huggkubben

Den rejäla huggkubben finns i oljad naturell ek eller vitoljad ek.

Signatur Sandell Marbodal
Ingång film om matbordet

Matbordet

Du integrerar enkelt ett matbord med basen av önskat stålstativ och väljer sedan mellan bänkskivorna i hårdvaxad naturell ek eller i vit ek.

Signatur Sandell Marbodal

Detaljbilder

Signatur Sandell Marbodal i butik

Köksserien Signatur Sandell Marbodal finns i följande Marbodalbutiker runt om i Sverige, se nedan.

Stockholm Södermalm  - Järfälla - Göteborg - Kungsbacka - V:a Frölunda - Malmö - Jönköping - Helsingborg - Tidaholm