Skåpsnyheter med implementeringsstart från 2021 - fler storleksalternativ med olika funktionalitet öppnar för ännu fler möjligheter

Nyheter

En rad nya storlekar på bänk-, vägg- och högskåp samt ökade möjligheter att inkludera häll med integrerad fläkt i köksplaneringen är några av våra skåpsnyheter 2021. Här kommer alla detaljer.

Marbodal Aspö Frost - kökslucka i vit kulör

Bänk- och väggskåp i nya bredder

Våra bänk- och väggskåp med lucka kommer nu även i 350 och 450 mm bredd. Med 450 mm bredd är det bland annat möjligt att installera en kompakt diskmaskin.

Väggkåp med hyllor
Bänkskåp med hyllor

Våra bänkskåp, med antingen två eller tre lådor, släpps även i 300, 700 och 900 mm bredd, vilket kompletterar våra tidigare bredder på 400, 500, 600, 800 och 1000 mm. Detta skapar ännu fler valmöjligheter för köket.

Bänkskåp med lådor
Bänkskåp med lådor

Utöver detta har vi även tagit fram ny bredd på sockellådor, 700 mm, vilket passar perfekt med den nya bredden på lådor i samma mått. Ett bra sätt att nyttja ett annars outnyttjat utrymme under skåpen. För den nya 900-bredden kan man använda våra redan befintliga bredder på sockellådor, 400 och 500 i kombination.

Fler valmöjligheter inom högskåp för att följa två eller tre lådors linjering nedtill

För att möta den ökade efterfrågan på två lådors linjering med 348-fronter nedtill släpps högskåp i höjderna 1952 och 2112 mm i flera utföranden, bland annat med plats för ugn eller micro alternativt med fyra hyllplan för ännu mer förvaring.

Vårt högskåp i höjden 1952 och 2112 mm kommer nu även i nytt utförande. Med en låda i 316 eller 348-front nedtill för att följa två eller tre lådors linjering i köket samt med utrymme för två fullstora ugnar eller mikrovågsugnar.

Skåp anpassade för induktionshäll med integrerad fläkt

Induktionshällar med inbyggd fläkt har blivit allt mer populärt och många har efterfrågat fler möjligheter att inkludera dessa i sin köksplanering. Nu kommer våra skåp med två och tre lådor i 800 eller 1000 mm-bredd förberedda för montering av dessa.

Skåp för större kök såsom personalmatsal

Större kök kräver större möblering och smartare planering, därför har vi tagit fram ett nytt högskåp där tre vitvaror kan byggas in. Det nya högskåpet finns i våra skåpshöjder 1952 och 2112 mm, med en låda och med en front på 316 eller 348 mm höjd. Det nya högskåpet passar perfekt för personalutrymmen där många ska kunna värma sin mat samtidigt då du får plats med upp till tre microvågsugnar i samma skåp.

Skåp för mindre kök, för ”compact living”

På samma sätt som större kök behöver anpassad möblering och en specifik planering behöver mindre kök detsamma. Vi har tagit fram ett nytt bänkskåp i 600 mm bredd med större användningsområde. Det smarta bänkskåpet är perfekt för riktigt små kök och möjliggör för fler funktioner, likt kompaktugnar och smart förvaring.

Notera, bilderna ovan är illustrativa bilder m.a.o. så stämmer de inte till punkt och pricka överens med hur de kommer att se ut i verkligheten utan ger en ungefärlig bild.