Vi bygger kök för nästa generation

Genom vårt arbete vill vi bidra till en mer hållbar framtid för människor och miljö, både vad gäller designen men även materialval, tillverkningsmetoder och transporter.

Läs om vårt hållbarhetsarbete

Kök med plats för livet

Genom våra snart 70 år som partner till projektmarkanden har vi på Marbodal utvecklat en unik erfarenhet där hållbara lösningar, effektiva processer och nära samarbeten med våra kunder gjort Marbodal till marknadsledare inom projektmarkanden. Vår stora passion för kök i alla led tillsammans med all vår erfarenhet gör oss till en modern kökspartner för projektmarknaden.

BIM Objects

Nyhet! Nu har vi lanserat BIM på Marbodal

Med BIM erbjuder vi föreskrivande led bättre tillgång till våra produkter genom nedladdningsbara 3D-objekt. Vi har tillsammans med BIM OBJECT skapat upp våra objekt, som nu ligger på deras portal. Vi erbjuder även en Marbodalspecifik portal via vår hemsida. Alla köksobjekt vi skapat finns tillgängliga i 9 olika filformat inklusive en 3D-viewer på varje produktsida.

Gå till BIM

Marbodal closeup lådinredning Legrabox
Marbodal Viken mellangrå -  Hörnbänksskåp med hissfunktion
Marbodal knoppbräda

Smarta kökslösningar

Här presenterar vi några av Marbodals senaste köksnyheter och smarta kökslösningar. Låt dig inspireras av förvaringslösningar, lådinredningar, köksinnovationer, nya luckor, yteffektiva lösningar för begränsade utrymmen och mycket annat.

Låt dig inspireras