Närproducerat sedan 1924

Marbodal Fagerö vit

Närproducerat sedan 1924

Marbodals historia och erfarenhet finns i varenda kökslucka, gångjärn, bänkskiva och handtag. Sedan 1924 har generation efter generation av köksbyggare lärt sig vikten av att ständigt utforska nya möjligheter och testa nya material. Vi slutar aldrig leta efter nya lösningar och att skissa på nya kök. Så har det alltid varit och så kommer det att förbli.

Svanenmärkta kök

För oss som jobbar med trävaror är det självklart att tänka på miljön. Därför är flertalet av våra kök Svanenmärkta vilket betyder att de lever upp till stränga krav på en energisnål och miljövänlig tillverkningsprocess. Och det gör de med bibehållen funktion och kvalitet. Våra MDF-skivor, spånskivor och lim tillverkas med både miljö och funktion i tankarna.

Svanen
Marbodal Malevik ljus

Monterat och kontrollerat

När du väljer ett kök från Marbodal är skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Därmed väljer du också bort alla problem som kan uppstå då det skall monteras. Med vår långa erfarenhet kan du vara förvissad om att ditt nya kök blir precis som du förväntat dig.

Fri hemleverans

De färdigmonterade skåpen, tillsammans med vitvaror, handtag, bänkar - allt du beställt - kommer hem till dig i en och samma leverans och oavsett var du bor i Sverige. Och inte nog med det. När du handlar för över 55 000 kr bjuder vi dessutom på leveranskostnaden!

Marbodal Arkitekt plus kritvit
Marbodal Arkitekt plus kritvit  closeup

25 års funktionsgaranti

Hållbarhet har alltid varit avgörande för Marbodal. Vi bygger kök som skall klara tuffa tag under lång tid. Därför levereras ditt Marbodalkök med hela 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket, t ex gångjärn, luckor och skåp. Funktionsgarantin gäller för normal användning i privatbostad eller likvärdigt.

Personliga kök

Marbodal har tillverkat svenska kvalitetskök i 90 år. Ändå vågar vi påstå att det inte finns två likadana Marbodalkök i hela Sverige. Förklaringen är enkel. Förutom alla våra luckor och skåp gör vårt stora utbud av tillbehör och material det möjligt att blanda, variera och anpassa så att köket passar dina krav och drömmar.

Arkitekt plus ask ljusgrå
Marbodal - en plats för livet

Marbodal - en plats för livet

I snart hundra år har vi på Marbodal designat, byggt och levererat kök över hela landet. Idag är Marbodal ett stolt och modernt företag, men vår hantverkstradition och vår känsla för kvalitet är fortfarande lika stark. Varje kök är unikt. Och varje kök tillverkas med människor i fokus. Köket är en plats för livet och det är vårt jobb att se till att den platsen blir så bra som möjligt. Och att du som kund blir hundra procent nöjd med den platsen.