Bildspecial: Se nya kökstrenderna här

Trender

Nu flyttar vi in naturen i köket! Den senaste tiden har vi tillbringat mycket tid hemma – men också passat på att utforska den svenska naturen. I det moderna köket smälter båda dessa tendenser samman. Passa på att njuta av böljande trä, vågiga vitriner och organiskt mjuka former hemma i ditt eget kök.

Marbodal - Signatur Ekbacken - Kök

Med naturen som formgivare

Rundade former, levande ekfanér och en förhöjd möbelkänsla som skapas av ramar skapar ett kök som känns levande – och ger plats för livet.

Marbodal - Signatur Ekbacken - Kök

Köksö 2.0

I naturen finns inga räta vinklar eller hårda kontraster. Inte i Marbodals köksserie Signatur Ekbacken heller. Köksöns rundade hörn ger ett mjuk uttryck till hela köket och den svävande bänkskivan förstärker känslan av lätthet.

Marbodal Signatur Ekbacken kök rund hörnpelare

Litet och effektivt

Signatur Ekbacken passar även i ett mindre kök. Släta ekluckor, enhetlig bänkskiva och stänkskydd samt vågiga vitrinskåp ger ett lugnt och sammanhållet intryck.

Marbodal Signatur Ekbacken - kök med ytterram nära

Handplockat

I serien ingår fyra bänkskivor som passar alldeles extra bra i mixen. Tillverkade i kvartskomposit eller laminat, i naturens egna toner och mönster.

Marbodal Signatur Ekbacken - bänkskiva Delaware Stone

Levande glas

Det böljande glaset i vitrinluckorna är skapat med vågor som slår mot strandkanten i åtanke. Tunna svarta aluminiumramar och gångjärn i samma färg ger ett enhetligt och sobert uttryck.

Marbodal Signatur Ekbacken - vitrinlucka med räfflat glas - tunn svart alu ram