Smarta kökslösningarna du inte visste fanns

Marbodal skåp hissfunktion

Vi tillbringar massor av tid i köket – och vem vill inte ha fler funktioner som underlättar arbetet i köket och erbjuder ännu mer förvaring? Oavsett om du har ett stort eller lite mindre kök så är smarta och smidiga lösningar alltid intressanta. Här listar vi några möjligheter du kanske inte visste fanns. Här är fyra riktigt smarta lösningar:

Marbodal Viken mellangrå Väggskåp med hissfunktion

1: Skåp med hissfunktion

För den som älskar att laga mat är bra köksförvaring ett måste. Marbodal har hittat den perfekta lösningen: höj- och sänkbara väggskåp. Med bara ett knapptryck sänker du skåpets bakre del där du kan förvara allt från redskap till kryddor. Det här erbjuder extra plats – som du lätt kommer åt. Förutom funktionalitet vill man självklart även att det ska vara snyggt. Det finns fyra olika inreden i ask att välja mellan och plats för exempelvis vinställ, magnethållare för knivar och upphängningskrokar.

Se våra höj- och sänkbara lösningar

Marbodal - Flexibel ho

2: Flexibel ho

En stor diskho är något som många uppskattar, men oavsett hur rymlig den är så räcker den inte alltid till. Då finns ett riktigt schysst alternativ: en flexibel ho. Det här öppnar upp en hel del möjligheter för dig med köksö eller bardel, det ingår nämligen också bland annat en rensskål och ett avrinningsplan. Smidigt och smart!

Se fler smarta kökslösningar

shaker brödlåda

3. Fräsch förvaringslåda

Vissa livsmedel behöver lite extra hjälp för att hålla sig fräscha längre, till exempel bröd, frukt och grönsaker. Istället för att låta brödet ligga framme och torka, eller riskera att frukten blir dålig på ett fat – lägg ner dem i en specialdesignad förvaringslåda. Lådan ser ut som vilken låda som helst men är framtagen för att öka livslängden på dina livsmedel.

Läs mer om förvaringslådan

Marbodal Ramsvik svartbets/ek

4: Smart skafferi

Det är ingen hemlighet att det lätt kan bli ett smärre kaos i våra skafferier. Varför inte välja inredning som gör att det blir betydligt lättare att organisera innehållet? Marbodal har flera olika lösningar som främjar ordning och reda – även inne i skåpen.

Läs mer om dörrförvaring i ek

Kategori: Tips & Råd